Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251050
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

KILI I TAURIEL

ocenił(a) film na 9

Po obejrzeniu tego zwiastuna http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28polski%29-34783
Mam małą nadzieję, że coś wyjdzie z Kili + Tauriel :) No pasują do siebie idealnie !

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

kamilxxx09 i sentia ogarnijcie się !!!! koniec wojny jasne ?

ocenił(a) film na 9
zizulek13

Jeżeli nie przestaniecie będe was zanudzać filmikami z psami i kotami ktore gadają ! HEHEHE :D

zizulek13

Nie byłoby tego wszystkiego gdyby nie czepianie się użytkowników: JBridges, realowiec, kacperowski20, Belief, sentia.

kamilxxx09

Bo ty jak zwykle święty jesteś co nie?

HellDeath

O, i jeszcze ty. A ja wciaż nie wiem, o co wam chodzi.

kamilxxx09

Nie dziwi mnie, że nie rozumiesz bo rozumem to ty nie grzeszysz. I niektóre rzeczy są dla ciebie zbyt skomplikowane i do ciebie nigdy nie dotrą. Mimo, iż nie jeden użytkownik ci to tłumaczył.

HellDeath

No to skoro uwazasz sie za takiego inteligentnego to prosze: wytłumacz. Czekam.

kamilxxx09

Fajnie, że edytowałeś posta.
"Sam się plączesz i nie wiesz co mówisz."
Ale dobrze napiszę to najprościej jak potrafię tak żebyś zrozumiał.
1. Nie potrafisz pogodzić się z tym, że ktoś może mieć inne zdanie.
2. Atakujesz każdego kto się z tobą nie zgadza.
3. Zakładasz masę bzdurnych tematów.
4. Nie potrafisz się dostosować do innych użytkowników, którzy jasno prosili cie żeby wszystkie plakaty i banery wklejać do jednego tematu. (Ale ty przecież musisz mieć własny temat żeby zaspokoić swoje ego)
5. Odgrażasz się innym użytkownikom że "dostana bana"
6. Wyzywasz prawie wszystkich od trolli i prowokujesz ich.
7. Zachowujesz sie jak książę który myśli że każdy będzie robił to co mu każesz byle by był spokój.
8. Grozisz, że jak"nie przestaną cię prowokować" to zaczniesz wojnę...

Mam wymieniać dalej?

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Nie nie wymieniaj !!!!!! i jeszcze raz zapytam .. po co tu wchodzisz skoro ci nie pasuje jego obecność ?!!?

zizulek13

Bo on nie jest pępkiem świata. Jeden rozwydrzony chłopczyk nie będzie decydował o tym kto będzie, a kto nie będzie wchodził na to forum. Więc z łaski swojej zajmij się teraz sobą.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HellDeath

1. Nie. Chyba masz stare informacje.
2. Nie. Podaj przykład, bo gadac kazdy moze.
3. A to juz chyba moja sprawa. Możesz sobie samemu założyć swój i nie wypowiadac się w moich. Lepsze tematy o newsach z Hobbita niż spamerskie tematy powera i spycialca.
4. Robiłem to z mnie waznymi elementami, jakbyś nie zauwazył. Jak było coś bardziej wartego uwagi, zakładałem temat, zeby każdy mógł zobaczyć.
5. No jak mnie obrażacie no to sorry.
6. Nie. To chyba ja jestem obrażany.
7. Trudno ze tak to odbierasz. Ja sie za ksiecia ani króla nie mam.
8. Wy już sami tę wojne zaczeliście.

Tyle ode mnie. Najlepiej to zakończyć, bo i tak - jak ci dobrze wiadomo - do niczego nie dojdziemy. Ja będę sowje a ty swoje. Także...

kamilxxx09

Chętnie zobaczę jak zareagują inni użytkownicy jak zobaczą twoje żałosne próby wybielenia się...

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Możesz się łaskawie zamknąć i iść stąd ? Dziekuję

zizulek13

Nie będziesz smarkulo decydowała o tym co mam robić.

ocenił(a) film na 9
HellDeath

A żebyś wiedział że będę ! WON !!!!!

kamilxxx09

Nie będę decydował za innych. Jeśli oni się zgodzą to spoko. Ale tak łatwo się nie zapomina. A ty i tak gdy przyjdzie co do czego będziesz wywlekał brudy.... Chcesz to sobie załóż temat o tym. Ja jestem skłonny się na taki układ zgodzić.

OGARNIJ TĄ UPIERDLIWĄ ZIZIULKĘ BO MI NA NERWY DZIAŁA

HellDeath

Ale to nie ja wywlekam brudy, tylko wy. To wy coś mi ciągle wypominacie. Poinformuj o tym układzie innych. Usunąłem ten post, zebyś na razie wiedział o nim tylko ty.

kamilxxx09

Może być temat na forum? Osobny?

HellDeath

Wiesz co, szczerze wolałbym nie. Z takiego czegoś moze sie znowu syf zrobić, bo to filmu nie dotyczy. Ktoś źle zrozumie, ktos cos głupiego powie i znowu się zacznie. Po prostu jesli mozesz poinformuj o tym osobiście tych kilku użytkowników.

kamilxxx09

Nie mam ich w znajomych i na priv nie mogę im napisać bo nie mam punktów no ale dobra każdemu z osobna to wysyłać trochę pracochłonne

HellDeath

Ja ich tez w znajomych nie mam, przynajmniej większości. Nie wiem, spróbuj.

kamilxxx09

To tobie powinno zależeć na tym, żeby odbudować swoją reputację a nie mi. Więc jeśli chcesz coś zaproponować to radź sobie sam.

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Kurde jak ja ci zaraz ............................... szkoda że nie ma mnie koło ciebię bo bym ci tak przywaliła, że ................

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No weź powiedz coś temu smarkaczowi powiedz !!!

zizulek13

? Piaskownica forever :P

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Co ?!?!?!?!?!?!

zizulek13

ej, bardzo cię prosze, nie spamuj już.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No dobra !!!!!!! :(

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Hej a możecie się juz nie kłócić ? :(

zizulek13

Póki co się nie kłocimy.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No i dobrze :) A gdzie tamten kołek ?

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Kurde masz się ogarnąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zizulek13

Cicho bądź kobieto!!!

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Ja ci zaraz dam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! To ty się zamknij !!!!!!!!!!! Wszystko bylo ok puki ty sie nie pojawiłeś !!!!!!!!!!!!11

zizulek13

Przestań się sapać.

ocenił(a) film na 9
HellDeath

idź już spać chłopczyku

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Skoro tak nie lubisz kamilxxx09 to po co się wpisujesz gdzieś gdzie on jest ?!?!

zizulek13

Bo on lubi powokowac i dolewac oliwy do ognia. I tak kazdy doleje po trochę i jest pożar.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Ale umiesz porównywać .... a ja nnadal jestem mięso ? HEHEH :D

ocenił(a) film na 9
HellDeath

Dobra pobawie się w sąd rodzinny ..... powiedz co ci nie pasuje. ( TYLKO MNIE NIE ZWYZYWAJCIE. JESTEM DELIKATNA )

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Sluchacie tutaj ( na MOIM temacie ) macie się nie wyzywac tylko pisać o filmach jakiś JASNE ? KONIEC WOJNY !! GAME OVER !

zizulek13

AWYKONALNE...

ocenił(a) film na 9
sentia

Co ? napisz po ludzku, dobra ?

zizulek13

NIE WYKONALNE LEPIEJ?

ocenił(a) film na 9
sentia

LEPIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

zizulek13

Więc przestań już robić szum...bo tylko się drzesz w tym swoim temacie.

ocenił(a) film na 9
sentia

Lubie się drzeć HEHEH cos nie pasi ? :-|

zizulek13

Nie lubię rozwrzeszczanych panienek.