Po obejrzeniu tego zwiastuna http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28polski%29-34783
Mam małą nadzieję, że coś wyjdzie z Kili + Tauriel :) No pasują do siebie idealnie !
Podaj swoje argumenty za tym że jestem spycialcem! Chętnie na nie odpowiem.Przekonamy się kto ma racje.
Ano mam i co z tego?Założyłem to konto z dwóch powodów,po pierwsze bo uwielbiam filmy o Hobbitach,po drugie bo nienawidzę wyszydzania tych filmów przez osobników pokroju spycialca.Ponieważ ów debil zmienił swoją profilówkę na Polańskiego ,ja wybrałem Korwina ,który jest dla mnie autorytetem i po prostu podoba mi się ta profilówka.W temacie Hobbitów jestem na bieżąco od 3 lat ,miałem już tu kiedyś konto ,kiedy nadchodziła premiera Niezwykłej Podróży.Wtedy trafiłem na prawdziwą wojnę między kamilem ,a osobnikiem znanym jako GeorgePatton.Uwierz mi że był to ktoś pokroju spycialca.W tej wojnie stanąłem po stronie kamila i hobbitów i uważam że zrobiłem dobrze.
OMG co tu się dzieje ?! Rozgrzewacie się przed Bitwą Pięciu Armii? To ja zabieram Kili zostawiam wam Tauriel i idziemy sobie.
Pa,
Ja i Kili