Z tego co mi wiadomo to premiera - 1 grudnia - miała być tylko dla prasy i krytyków. Rozumiem, że te 150 głosów z oceną blisko 9 oznacza, że na polskim portalu jest tylko krytyków i dziennikarzy z Los Angeles.
Narazie 4 rozdziały staram się skończyć 24 grudnia jako prezent dla wszystkich forumowiczów oto fragment:
Po pokonaniu Saurona następ nicy Morgotha mieli wyginąć. Każdy myślał że to koniec, nawet w Ardzie świętowali wielkie zwycięstwo a Olórin który jako jedyny dopełnił misji został nagrodzony. Jego moc została znacznie zwiększona Eru postanowił uczynić go Valarem. Choć to jedyny taki przypadek i każdy myśli że to nie możliwe to jednak Iluvator uważał Majara za niezwykłego i godnego tej nagrody. Wyszyscy byli szczęśliwi czas płynął powoli i spokojnie… Jednak wbrew pozorom nie był to koniec zła które zostało stworzone przez Melkora. Manwe wysłał Namo do Śródziemia , miał sprawdzić jak sprawują się rządy Aragorna.
Rozdział 2. Wielka zdrada
Harad walczył z Gondorem, nikt o tym nie wiedział jednak gdy Namo zobaczył co się dzieje zmienił swój tok myślenia. Jego myśli spowił dym , jego umysł zatruła ciemność nikt nie
Dalej nie napisałem
"Dalej nie napisałem" jest tu błędnym określeniem. Tylko ten fragment udostępniam ale 4 rozdziały są już gotowe ;)
Pisz, pisz ;) jeżeli sprawia ci to radość i chcesz się dzielić tym z innymi to mega fajnie, czekam i życzę powodzenia ! :)
Oj ja uwielbiam pisać. Wbrew pozorą gdy piszę odpoczywam.
Mam nadzieje że 24 grudnia będzie wielka premiera ;)
''Mnie nie dobijają oceny wcześniejsze ale fakt, że twój temat jest kolejnym i zamiast sprawdzić to i wyrazić się w temacie już istniejącym to znów ktoś zakłada dodatkowy, o tym samym. Przy czym autorzy tematu piszą o tej sytuacji zawsze jakby Amerykę odkryli….''
Właśnie sprawdzałem tematy. Spojrzałem na pierwsze kilkanaście i nic podobnego nie było. Nie mam czasu przeszukiwać całego forum tego filmu. Może potem się wyłoniły inne, ale jak zakładałem nie było ich na górze.
Nie wiem jak ty to zrobiłeś, ja zawsze wpisuję w opcję "szuka" i wtedy widzę ile dni temu dany temat zaistniał, a to, że spadł.... mnie osobiście nie zainteresował twój temat w kategoriach - "och, podyskutujmy o tym". Po prostu chciałam dać ci do zrozumienia, ze czasem warto poszukać.... i co z tego, że nie był na górze? To jak coś już jest na nie wiem ... na 5 stronie to poczuwamy się do tego aby "odświeżyć" temat po swojemu? Po prostu zastanawia mnie fakt, że ludzie tak skrupulatnie czepiają się ocen i tego kiedy jak ktoś mógł widzieć film/nie widzieć go -> i ocenić go...ale żeby już sprawdzić stan tematycznie to nieeeee .... no trudno życie, a szkoda.
Kultura nie powala w tych tematach, ale "problem" się pojawił.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/debile+s%C4%85+w%C5%9Br%C3%B3d+nas....,2561542
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Pierwszy+g%C5%82os+na+filmwebie,2559957
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Je%C5%9Bli+po+premierze+utrzyma+si%C4%99,2560734
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Bitwa+rozpocz%C4%99ta!,2559946
Aha, dodam tylko, że 19 grudnia jest przed premiera w PL w ramach maratonu Hobbit !!! Dlatego inf. wcześniej, żebyś 19.12 nie był zdziwiony przypływem ocen na tym forum i nie musiał szukać wyjaśnienia w kolejnym temacie -> jak oni to zrobili, że widzieli film i go ocenili? Przecież premiera 25/26 grudnia!
Trolu gdyby było nawet na obcych torrentach dawno już bym wiedział , a takie dzieci jak ty również dowiedziały by się , bo dosłownie po 1-2 godzince rozeszło by cię po Dobrych PL warezach jak i torrentach , wszystkie możliwe dostępne wersje.
Także te fajki zachowaj mamusi , bo nie rozumiem jak idzie robić z siebie takiego d e b i l a
-------------------
Dobra kopia DVDScr jak w przypadku dobrej kopie niezniszczalnych 3 którą dostaliśmy jeszcze przed premierą , w wypadku hobbita może również pojawić się od dziś do max 3 tyg.
Ale na dzień dzisiejszy nie ma żadnych /ts/rip
Tak ? to czemu gdy wchodzę na obce strony to je znajduje ? jak tylko patrzych w Yahoo , google , Opere , czy bay to na pewno nie znajdziesz :)
Dopiero dzis w nocy byly pierwsze pokazy (np w szwecji juz dzisiaj leci, ide z dziewczyna wieczorem).
To jest bardzo glupie wystawiac oceny filmowi ktorego sie nie widzialo.
Ale tez sa polacy mieszkajacy za granica, byl pokaz premierowy w nocy, wiec dobrze ze mozna oceniac.