Wyjaśni mi ktoś jak premiera może być w święto? Nawet centra handlowe są zamknięte 26 grudnia, więc jak mam iść do kina w dniu premiery?
Poprzednie były 25 grudnia, a tego dnia to nawet McDonald's jest zamknięty (dodam, że tylko tego jedynego dnia w ciągu całego roku). Ja na poprzednich częściach w kinie byłem dopiero w styczniu, ale nie wyobrażam sobie jak kina mogą być w te dni otwarte. Przykładowo CH Silesia City Center w Katowicach jest zamknięte 25 i 26 grudnia. I co, samo kino będzie otwarte? Dziwne by to trochę było.
No nie wiem czy tak dobrze. Jakbyś sam miał pracować w święto to raczej nie byłbyś zadowolony. Ja to takim ludziom tylko współczuję, ale co zrobić, skoro nawet wytwórnie i dystrybutorzy wymyślają sobie premiery w święta.
Tak to jest - popyt kreuje podaz - jakby ludzie nie przychodzili to by kino było zamknięte
Skąd na grzyba wzieło ci się 24 grudnia. Nie wprowadzaj w błąd pokazy przed premierowe są od 25 grudnia..
A pewnie dlatego, że przedpremierowy pokaz będzie pewnie 24 grudnia o 23.59 :)
Czy przypadkiem nie było tak w zeszłym roku z Pustkowiem Smauga?
U mnie w święta to nawet sklep monopolowy jest otwarty. Ja mam kino w agorze a mimo to mam otwarte ! bracia i siostry dla mnie bomba!!!
Akurat w tym, że sklep monopolowy jest otwarty w święta to nie ma nic dziwnego. Bardziej bym się zdziwił jakbyś napisał, że bank jest otwarty. xD