Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251050
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Wyjaśni mi ktoś jak premiera może być w święto? Nawet centra handlowe są zamknięte 26 grudnia, więc jak mam iść do kina w dniu premiery?

ocenił(a) film na 9
lostek815

Poprzednie 2 części tez były 26 grudnia i jakoś dało radę. Kina są otwarte.

ocenił(a) film na 10
666nimrodel

Poprzednie były 25 grudnia, a tego dnia to nawet McDonald's jest zamknięty (dodam, że tylko tego jedynego dnia w ciągu całego roku). Ja na poprzednich częściach w kinie byłem dopiero w styczniu, ale nie wyobrażam sobie jak kina mogą być w te dni otwarte. Przykładowo CH Silesia City Center w Katowicach jest zamknięte 25 i 26 grudnia. I co, samo kino będzie otwarte? Dziwne by to trochę było.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
spycialec

No nie wiem czy tak dobrze. Jakbyś sam miał pracować w święto to raczej nie byłbyś zadowolony. Ja to takim ludziom tylko współczuję, ale co zrobić, skoro nawet wytwórnie i dystrybutorzy wymyślają sobie premiery w święta.

ocenił(a) film na 9
lostek815

Tak to jest - popyt kreuje podaz - jakby ludzie nie przychodzili to by kino było zamknięte

ocenił(a) film na 9
lostek815

I tak pewnie jak w przypadku 1 i 2 części będzie przed premiera 24 grudnia

cinek0122

Skąd na grzyba wzieło ci się 24 grudnia. Nie wprowadzaj w błąd pokazy przed premierowe są od 25 grudnia..

ocenił(a) film na 9
Gandalf_Szary_2

A pewnie dlatego, że przedpremierowy pokaz będzie pewnie 24 grudnia o 23.59 :)
Czy przypadkiem nie było tak w zeszłym roku z Pustkowiem Smauga?

ocenił(a) film na 9
Gandalf_Szary_2

Sry rzeczywiscie to był 25 grudnia

cinek0122

Spoko nie chciałem cię urazić ale miałeś racje chyba patrz post khazad7_2

lostek815

U mnie w święta to nawet sklep monopolowy jest otwarty. Ja mam kino w agorze a mimo to mam otwarte ! bracia i siostry dla mnie bomba!!!

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Akurat w tym, że sklep monopolowy jest otwarty w święta to nie ma nic dziwnego. Bardziej bym się zdziwił jakbyś napisał, że bank jest otwarty. xD

użytkownik usunięty
lostek815

Dodajmy, że "pokazy przedpremierowe" będą już 24-25.12