Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251062
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Warto

ocenił(a) film na 10

Na taki film który jest lepszy od WP warto iść do kina

filmowy03817

Współczuję Ci, dziecko...

ocenił(a) film na 10
haniak6

Mi nie współczuj dobra.

ocenił(a) film na 6
filmowy03817

Łał, uwielbiam tych wszystkich ludzi, którzy gdy powie się, że hobbit jest lepszy, toczą pianę. Sam uważam lotra za lepszego, ale jaki jest sens zakladania że inni nie mogą sądzić inaczej?

ocenił(a) film na 10
pemmil

Racja w 100%

ocenił(a) film na 10
pemmil

Nie wiem

pemmil

Witam ponownie na forum :D

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Ktoś mnie jeszcze pamięta :D

pemmil

Oczywiscie. Brakowało mi tutaj Ciebie.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Można zauważyć, że to forum ogólnie opustoszało.

pemmil

Hmm czy ja wiem? Poczekaj na 20 grudnia :)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Jak by nie patrzeć przed Pustkowiem był o wiele większy ruch.

pemmil

Coś w tym jest. Ale poczekajmy jeszcze pare dni.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Widzę że obleh ze znajomego powodu już odizolował się od forum :)

ocenił(a) film na 4
pemmil

Uważaj na wchodzenie tego człowieka na siłę w cztery litery. Dawno Cię nie było na forum. Wiele się zmieniło, wiele wyjaśniło, a jego "miłość" nie jest bezinteresowna. Ostrzegam, bo to manipulant i dwulicowiec.

ocenił(a) film na 6
Belief

Ja tam nie wiem, jak tu ostatnio byłem to się dogadywałem, ja jestem taką filmwebową szwajcarią :)

ocenił(a) film na 4
pemmil

A bądź sobie i Marsem :). Uprzedzam tylko, że to się okazał dwulicowiec w dodatku cholernie podły. Żebyś nie dał się wciągnąć w jego gierki bo on sobie szuka teraz sprzymierzeńców po tym jak stracił u kilku osób a stary wróg mu wciąż dokucza.

ocenił(a) film na 6
Belief

Fabuła na dobry kryminał :) Kamil wie, że nie jestem po żadnej stronie, jestem bardziej mediatora :D

pemmil

Wiem. Nie słuchaj tych bzdur o szukaniu sprzymierzeńców, bo nikogo nie szukam. Bitwa Pięciu Armii nie rozegra się na tym forum, bo upadłych ludzi można co najwyzej pozostawic - przepraszam za stwierdzenie - odłogiem.

ocenił(a) film na 4
pemmil

Raczej przypadek dla psychiatry. Ty wiesz, że on jak stracił po swojej stronie ludzi to zaczął się wybielać ich kosztem, ale najgorzej oberwało się właśnie Denisowi, którego zastraszał, obrażał non stop na poczcie i trwało to tygodniami. Dostał burę nawet za za niską ocenę PS. I non stop czepiał się go na forum. A wiesz jaki był powód? Nie chciał się przyłączyć do jego "walki z trollami" tak jak kiedyś. A ponieważ w końcu po wielu tygodniach takiego zachowania postanowiłam dwa dni temu zareagować to teraz jestem "obrończynią" spamera. Bo się nie zgadzam na nękanie, gorzenie i próby zastraszania.

ocenił(a) film na 6
Belief

Dlatego nie gadam z kamilem o wadach jakie widzę w hobbit. Nie przyłączyłemsię też nigdy do jego "sojuszu" bo prawda jest taka, że jedyną rolą w czymś takim jest kłótnia z drugą stroną, a nie argumenty. Kamil święty nie jest i ma za mały dystans do opinii innych, prawda. Ale jak się z nim nie rozmawia o filmię, tylko o czymś innym to jest naprawdę fajny. Tak więc nie będę mu pomagał w tępieniu "antyfanów" ale się od niego nie odsunę :)

ocenił(a) film na 4
pemmil

Akurat jego fajność to ja poznałam aż za dobrze :/. Uwierz mi tak mnie przerobił że... Ale absolutnie nie każę Ci się od niego odsuwać. Tylko nie bierz udziału w jego wojence. Sama żałuję że kiedyś dałam się nabrać na kamilka-ofiarę. Hobbit zapowiada się tak sobie. Po premierze przyjdzie tu pełno osób wyrażających swoje opinie. Wiesz jak on reaguje. Wiesz co z tego wyjdzie. A niestety w niedzielę przekonał się, że stracił najważniejsze dla niego osoby więc szuka nowych bałwanów. Dobrze, że nie dasz się w to wciągnąć.

ocenił(a) film na 6
Belief

Będzie interesująco po premierze :) a co się stało w niedzielę, tak z ciekawości? Poza tym kiedyś, na samym moim początku na forum brałem udział w kampanii straightlinesa przeciw kamilem, ale zauważyłem, że oboje są ok. Jeszcze bardziej do myślenia dało mi to co się stało ze straightem, więc w wojence udziału nie wezmę.

ocenił(a) film na 7
pemmil

Bierz udział! Mamy specjalne bronie dla Vipów!

ocenił(a) film na 6
thorin3

Kuszące, czy jedną z tych broni jest Caps lock?

ocenił(a) film na 7
pemmil

Tak,ale to jedna z tych oteieraczów do listów.

ocenił(a) film na 7
thorin3

otwieraczów

ocenił(a) film na 6
thorin3

Handlujesz czymś konkretnym ?:P

ocenił(a) film na 4
calays

Swego czasy próbował mi opylić miotacze ognia :D. Ale coś jeszcze było :) Tylko że na tamto znalazł się chętny.

ocenił(a) film na 6
Belief

O popatrz a to ciekawe :P co byś z nim robiła??? haha

ocenił(a) film na 4
calays

Proponował mi przy trailerze, że chyba monitor miałam spalić. Ja go czasem nie ogarniam :). Ale szanuję za Elronda. :)

ocenił(a) film na 6
Belief

hahha szaleństwo! :) :)

ocenił(a) film na 7
Belief

Ale plakaty poszły w dym;)

ocenił(a) film na 10
thorin3

Thorin o co poszło w niedziele?

ocenił(a) film na 7
GandalfTheWhite

W zasadzie sam nie wiem o co im chodzi.

ocenił(a) film na 10
thorin3

Hahahaha muszę strzelić facepalma! ;P Mówisz o wojnie a sam nie wiesz o co walczysz. Heh ;P W razie czego nie śmieje się z ciebie z cało kształtu sytuacji

ocenił(a) film na 7
GandalfTheWhite

To była tylko część wojny-bitwa ;)

ocenił(a) film na 7
calays

Czołgi nazwiesz czymś konkretnym?

ocenił(a) film na 6
thorin3

Ale takie modelowe czy jak ;P?

ocenił(a) film na 7
calays

Belief Ci powie ;)

ocenił(a) film na 6
thorin3

Oglądałeś może odsłonięcie gwiazdy PJ?? :)

ocenił(a) film na 7
calays

Niestety nie.

ocenił(a) film na 4
pemmil

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P Ale powiedzmy, że dostał zimny prysznic.

A między tą dwójkę to lepiej nie wchodzić. Jedno jest pewne Straightlines mu nie odpuści.

ocenił(a) film na 6
Belief

Może coś ze mną nie tak, ale ich kłótnie zawsze mnie śmieszyły, a nie denerwowały :)

ocenił(a) film na 4
pemmil

Mnie denerwował ten język te wulgaryzmy :/ Ale próbowałam tłumaczyć straightlainesowi, to nie "bo z nim trzeba ostro" no i zrobił z niego fałszywą ofiarę popadając samemu w obłęd.

ocenił(a) film na 6
Belief

Jakby nie patrzeć dziwne, że tak się w to zaangażował na zwykłym forum. Ale z tego co widać to zaczyna być spokojny.

ocenił(a) film na 4
pemmil

Albo cwany :). Nie wiem i nie interesuje mnie to. Dla mnie może go teraz zagryźć.

użytkownik usunięty
pemmil

Mnie też bardzo śmieszyły ;)

ocenił(a) film na 10
Belief

Co się stało w niedziele? Bo akurat chory byłem.

ocenił(a) film na 6
GandalfTheWhite

Zaryzykuję piekłem i dołączę do pytania :)

ocenił(a) film na 10
pemmil

Ja nie ogarniam. Masakra będziesz chory nie będzie cię na forum a tu diametralne zmiany