Mnie nie było z 3-4 miesiące a wszystko to samo. Kamil traci sojuszników, by zaraz zyskać nowych lub na powrót starych, straightlines dalej jest człowiekiem upadłym. Tylko belief i cały bardziej ofensywne się stały co do Kamila.
Uważaj na "obrończynię" dawnego filmwebowego spamera Denisa i ich pomocników.
Przypominają mi sie sceny z Gry o Tron, gdzie wszyscy skakali i tańcowali wokół tego małego Joffreya, któremu nawet dorośli lordowie usługiwali. Teraz na forum jest taka sama sytuacja.
Och, no proszę .... to już nie słodzimy jak parę dni temu? No popatrz, popatrz. Szaleństwo ...
Prawda jest taka, ze nie będę tolerować sytuacji, gdy obcy ludzie muszą prosić się kogoś o pomoc, bo jakiś użytkownik straszy ludzi administracją jak nie poprze się go na forum. WTF?!? Tego już inaczej nie da się przerobić. Hm...obstawiam w ciemno, że ja sama wiem od ciebie lepiej co do mnie pasuje.
Zresztą gdy zachowywałam się tak samo wobec straightlinesa to jakoś dziwnie ci to nie przeszkadzało ... co, konflikt interesu ? Czemu wtedy mi nie pisałeś, że to co piszę do mnie nie pasuje??? Dlaczego wtedy nie, a teraz tak?
Oj nie, moja droga. Teraz to zmyslasz. Nie było żadnego straszenia ze względu na popieranie na forum. Pisałem do Denisa, ze jesli się nie uspokoi ze spamem i zasmiecaniem mi poczty, to wtedy go zgłosze do administracji. Już nie zmyślajcie.
A druga sprawa - bo do pana s. pisałaś spokojnie, bez głupich ironicznych wstawek.
A druga sprawa - bo do pana s. pisałaś spokojnie, bez głupich ironicznych wstawek. - ta zwłaszcza jak nazwałam go chamem i jeszcze gorzej. Podajże w marcu, Belief jet świadkiem bo przedstawiła swój komentarz wtedy tam gdzie ja.
Zresztą dlaczego uważasz, że mam do ciebie pisać "inaczej"? Zalazłeś mi za skórę, zresztą okłamałeś mnie bo jeszcze parę dni temu pisałeś do mnie inaczej a teraz o mnie piszesz tak na forum?
Sorry kamil z kłamcą nie będę miło rozmawiać. Nie trzeba było pisać tamtego komentarza, moja reakcja jest właśnie przez ten komentarz. Nie ugrasz ze mną tak relacji, takich rzeczy się nie robi.Wybacz i z całym szacunkiem nie używaj sformułowania "moja droga". Nie jesteśmy między sobą na takiej relacji, spycialec już popełnił ten błąd, nie bądź kolejny.
Tak, oczywiście teraz na forum będziemy obchodzić się aby nic się nie wydało? Proszę bardzo nie będę też tolerować tego, że innym wytykasz spamy i to wykorzystujesz a co z tobą kamil? Dlaczego ty robisz spamy na forum i jest dobrze? Może sam siebie zgłoś skoroś taki prawy i sprawiedliwy, że innych pilnujesz? Proszę bardzo.
Różnica jest taka, ze on tez chamsko się do Ciebie odnosił, a ja raczej nie. Już Ci na privie coś napisałem - i jest to prawda, mozesz mi uwierzyć, chociaż ostatni raz.
Skoro robie spamy, to prosze bardzo - przenieśmy sie na priv. To nie ja zaczałem pisac do ciebie, ale ty do mnie.
Wg. ciebie nie miłe jest to, że piszę do ciebie z ironią tak?
To jak wg. ciebie miałam się poczuć, gdy na priv deklarujesz coś innego, a potem w komentarzu mnie obgadujesz pisząc to -> "To dziecko, wokół którego skaczą w tej chwili dorosłe, dojrzałe kobiety. Śmiech na sali." - jawnie masz mnie w dupie i moja osoba cie śmieszy.... ja przepraszam bardzo ale ja mam się cieszyć z tego powodu? Może mam skakać z radości, że za plecami tak o mnie myślisz ?
Tak zaczęłam pisać do Ciebie po tym jak na forum, powiedziałeś, że nie będziesz się wdawał w "konflikt" dlatego aby przyczynić się do tej kwestii napisałam prywatnie. Myślałeś, że jak tak napiszesz to w ogóle zamknę temat ??? Aha.....fajnie.
Teraz to wy mnie obskakujecie :/ ja nie mam nic ani do ciebie ani do belief. Denisa nie lubiłem, ale to nic, że go broniła przecież.
Chociaż jakby nie patrzeć, nie możesz powiedzieć, że ten film jest lepszy od lotra.
Świetnie ........... najlepiej zrobisz jak klikniesz myszką na wyloguj i będzie ok.
Proponował bym zrobić to najpierw tobie a potem pomyśle. Zrobiłeś syf tutaj na forum, przez co powstały kolejne kłótnie. Było ci tu za cicho coś czuję skądś cię kojarzę. Mam pewne podejrzenia że ty to użytkownik power56 zachowywał się, w podobny sposób jak ty. Ale to już sprawdzą admini, możesz być tego pewien