Pojawił się szczery zwiastun Niezwykłej Podróży. http://www.youtube.com/watch?v=Sc32YdEWHzo podchodzić do niego dystansem;)
E tam z dystansem...:D:D Dobrze gada:D ...thirteen interchangeable dwarves thorin... dorin.... brom..bue..er...skip..pass .......................................aaaaa Gandalf:D
Mi tam się film podobał bardzo, co nie zmienia faktu, że nieźle się uśmiałem oglądając ten filmik :>.
Każdy kto obraziłby się na humor jest po prostu lewy i tyle. Wielu tu takich co by się obrazili niestety.
W dość prosty i przezabawny sposób ukazali jak beznadziejny ten film był. Tylko ktoś nierozgarnięty się z tym nie zgodzi :D Bądź co bądź to Screen Junkies robią dobre szczere "recenzje" :D
Czyli uważasz, że jak komuś się film podobał to jest nierozgarnięty? Za dużo tu takich pajaców pisze takie bzdury.
Film trafia przede wszystkim do dzisiejszych małolatów i młodzieży, konkretnie chodzi mi o te pokolenia wychowane w dobie dzisiejszej wszechobecnej technologii, gier komputerowych i płytkich, ciętych dowcipów i tym właśnie bije od Hobbita na kilometr .
Zawsze powtarzam że film stworzony w 3/4 na green screenie to film przeciętny, no może z wyjątkiem Tron:Legacy tyle że tego filmu inaczej się zrobić nie dało, Hobbita tak(tu patrz na trylogie WP). Tylko ktoś subiektywny (nie użyję słowa "fanboy") będzie się rozpisywał nad tym że film jest arcydziełem bo efekty są naj, żarty też a aktorstwo oscarowe :D. Jako że Jacksona lubię tak i nie zawiodłem się na WP to po obejrzeniu Hobbita określę go mianem "gówna zawiniętego w papierek po cukierku"
"Za dużo tu takich pajaców pisze takie bzdury."
Moja opinia ;) Jak cię aż tak żyć rozbolała od tego to proponuję zażyć maści ;)
P.S Nie wiem po co ci odpisuję, widywałem już twoje komentarze i wiem że konwersacja nie ma w ogóle sensu. Tak że to tyle na tyle na ten temat.
P.S Przypomniało mi się coś jeszcze, masz może jakiś fetysz odnośnie słowa taki, takie etc. etc? Normalnie nadużywasz go tak że się czytać nie da.
Po pierwsze każdy jest subiektywny. Po drugie jak się da czytać to sam sobie zaprzeczasz bo jakoś przeczytałeś. Po trzecie twoje rozumowanie dowodzi, iż niewiele różnisz się od tych małolatów. Peace sucker:D
Jak pisałem powyżej, koniec konwersacji z tobą trollku.
Po 2 tylko gimbusy(takie jak ty) oceniając, krytykując cokolwiek są stronniczy ergo subiektywni. Czas dorosnąć i oceniać biorąc pod uwagę całość.
To ja też zaszaleje :S , удачи проигравший!