A miało być tak pięknie.. mam nadzieję, że reżyser podciągnie drugą i trzecią częścią, a ta będzie tylko wstęp do dwóch arcydzieł. : )
A masz coś takiego jak własny rozum? Jakbyś miał to nie interesowała by cię krytyka hollywoodzka typu, że Hobbit ma inny motyw fabularny i zbyt mało kobiecych ról, po prostu idź do kina i sam oceń.
Nie będę chodził do kina na takiego gniota, sorry. Wolę pójść na coś lepszego niż bajeczka dla dzieci.
Co za palant. "A co wnosi twój temat do Hobbita? " pisze o reckach deklu nienormalny. Jesteś najbardziej ułomną postacią na tym forum jaką widziałem.
Weź, z takimi komentarzami to się możesz kulturalnie schować. Porównaj sobie recenzje Hobbita i TDKR, i sobie wtedy możesz stwierdzić, czy Batman jest filmem gorszym. TDKR to najlepszy film roku i tyle:) Ale to już moja opinia:)
Recenzje to sobie kulturalnie możesz wsadzić za przeproszeniem w tyłek. Ważny jest film a nie recenzje.
No można traktować twoją wypowiedź poważnie. Mówisz, że TDKR to pomyłka roku, ale w avatarze masz Jokera...
Wiem, ale widziałeś kogoś, kogo ulubionym filmem jest TDK, który by mówił, że TDKR to pomyłka roku?
Ja tak mam na przykład. Uwielbiam BB i TDK, ale po TDKR (bilety na premierę zamówione tygodnie przed seansem) nie mogłem uwierzyć, że te pretensjonalne bzdury są dziełem Nolana.