A miało być tak pięknie.. mam nadzieję, że reżyser podciągnie drugą i trzecią częścią, a ta będzie tylko wstęp do dwóch arcydzieł. : )
wiesz co jest najgorsze? że ludzie będą porównywać ten film do LOTR co nie ma żadnego uzasadnienia bo tam chodziło o co innego. Poza tym same książki znacząco się różnią - Hobbit jest bardziej baśniowy, dziecinny a z tego co mówił P. Jackson będą się starali odzwierciedlić książkę więc nic dziwnego że mamy np. takie śmieszne krasnoludy. Ja osobiście wstrzymuje się z jakimkolwiek opiniowanie dopóki sam nie zobaczę;)
wiesz co jest najgorsze? że ludzie będą porównywać ten film do LOTR co nie ma żadnego uzasadnienia bo tam chodziło o co innego. Poza tym same książki znacząco się różnią - Hobbit jest bardziej baśniowy, dziecinny a z tego co mówił P. Jackson będą się starali odzwierciedlić książkę więc nic dziwnego że mamy np. takie śmieszne krasnoludy. Ja osobiście wstrzymuje się z jakimkolwiek opiniowanie dopóki sam nie zobaczę;)
ludzie nie wyrabiali tyle czasu w 3D i wymiotowali z tymi okularami, glowa bolala itp... 3 godziny to za duzo! pojedno film przegadany i wydawalo sie jakby ogladalo sie zlepek teledyskow... w Skandynawi film zbiera slabe oceny!
To ty tu wypisujesz głupoty ludzi wymiotowali po seansie rozśmieszyłeś mnie człowieku lepiej niż nie jeden troll a akurat w Skandynawii Hobbit zbiera najlepsze oceny więc to nie ja muszę się ogarnąć.
chyba sobie zartujesz teraz zarozumialcu! wystarczy wlaczyc radio, tv i pogadac z ludzmi! ...oczywiscie funboye sa wszedzie... i nic na to nie poradze! ale nie zarzucaj mi, ze nie wiem co sie dzieje! niech ci dojdzie do twego mozdzka ze nie kazdy lubi ten film!
To ty zrozum że mszczenie się na hobbicie za nie wypał jakim był najnowszy batman to droga donikąd myślisz że jak napiszesz sobie tutaj kłamstwo którego i tak nikt nie zweryfikuje coś ci da. Nic nie naprawi tego że Nolan spartaczył ostatnią część trylogii Batmana. Ale to nie powód by ludziom zniesmaczać Hobbita tanimi zagrywkami.
po co mieszasz Nolana jego Batmana do Hobbitta? prowadzisz jakies ''swiete wojny'' ? nie masz co robic? to z twojej strony tania i zalosna zagrywka malutki....
Jesli znasz jeszcze jeden jezyk opocz polskiego poczytaj tu np: http://www.bt.dk/film-og-tv/fans-braekker-sig-over-hobbitten
To nie ja tylko ty zaczynasz kłótnie. TDKR to gówno i nie umiesz się z tym pogodzić więc razem z trollami takimi jak marvolo_1998 bojkotujecie Hobbita.
Może wy nie możecie się pogodzić z tym, że film na który tak czekacie nie spełnił oczekiwań wielu osób i teraz hejtujecie Batmana, który nie zawiódł.
O której części Batmana mówisz bo chyba nie o ostatniej. Zgadzam się że DK i BB to świetne kino ale niestety nie TDKR.
Każdy ma swoje zdanie Fanboje TDKR będą wiecznie mówić że to najlepsza cześć trylogii a inni tacy jak ja będą mówić że to nie wypał. I wcale nie hejtuje batmana bo uwielbiam komiksy i ich ekranizacje. A pierwsze dwie części trylogii Nolana wprost uwielbiam.
Rozumiem, że uznałeś mnie za fanboja, ponieważ uważam TDKR za najlepszą część trylogii ?
Akurat nie ciebie bo ty jesteś jednak neutralny do filmów ale taki cruz czy marvolo to fanboje jak się patrzy. Gusta są różne jedni mówią tak inni siak. Tak ze wszystkim jest.
TDKR nie dorasta swojemu poprzednikowi, jeśli chodzi o 30 minut pod koniec filmu było cóż słabiutkie np.śmierć Bane, walka pomiędzy policją, a złymi była mało podniosła.
The Dark Knight Rises to nie jest gówno tylko genialny film do którego chce się ciągle wracać. Jest na 1 miejscu obejrzanych przeze mnie filmów w tym roku. I tak, czekam z wypiekami na twarzy na Hobbita. Jedno nie wyklucza drugiego. W ogóle nie rozumiem tego całego zgiełku. Jedni atakują drugich, drudzy innych i tak oto rodzi się nienawiść - pojęcie, którego szczerze nienawidzę. Pozdrawiam.
Ja w tym roku mam same zawody TDKR to dla mnie słabizna Atlas chmur tak samo. Operacja Argo mi nie podeszła. Za to Abraham Lincoln łowca wampirów mi podszedł czy Gniew Tytanów. Ale nie tego roczne pewniki.
Ja szczerze znienawidziłem Abrahama. W ogóle mi nie podszedł. Gniewu nie widziałem ale zamierzam to nadrobić. Co do Atlasu to myślę, że będzie na czym oko zawiesić :)
Ze strony wizualnie ładny film ale fabuła przydługa i nużąca to tyle jeśli o Atlas chodzi. Nie wiem o co ci z Łowcą wampirów chodzi ciekawy film przesadzony efektami w którym fabuła do dodatek do filmu a nie danie główne.
" Nolan spartaczył ostatnią część trylogii Batmana." Tak sobie tłumacz. TDKR bardziej się podoba krytykom i ludziom niż Hobbit.
haha, nie wyrabiam. Liczba w Twoim nicku chyba jest adekwatna do Twojego wieku, prawda?
Raczej do rocznika w którym się urodził bo te jego docinki godne są przedszkola. Pewnie w prawdziwym życiu tłukł by nas plastikową łopatką. :D
- TDKR jest najlepszym filmem jaki kiedykolwiek powstał
- Ta jasne przecież wszyscy wiedzą ,że to Hobbit rządzi
- Głupi jesteś !
- Sam jesteś głupi !
Tak w skrócie można zapisać dialog który się tutaj toczy. Niezła polewka :)
Nie no masz racje nie zasługujesz na mieszkanie pod mostem raczej mieszkasz w rynsztoku.