trudno ich ze sobą porównywać gdyż są zupełnie inni i z wyglądu i z charakteru,zależy co kto lubi.kwestia gustu.wg mnie obaj są przystojni.
"zupełnie inni i z wyglądu"
Ty tak na serio? Osobiście odkąd tylko dowiedziałem się, że Barda będzie grał Luke Evans, miałem niezłego mindfaka. Gość jest tak podobny do Blooma że gdy zobaczyłem go na plakatach promocyjnych od razu nasunęły mi się skojarzenia z Willem Turnerem z "Piratów".
Co śmieszniejsze, obydwaj panowie spotkali się na planie już wcześniej - w "Trzech Muszkieterach 3D".
Porównaj sobie te dwa zdjęcia:
http://1.fwcdn.pl/ph/54/68/485468/254733.1.jpg
http://1.fwcdn.pl/ph/54/68/485468/254738.1.jpg
Ty też? Ja, jak zobaczyłam zdjęcie Barda po raz pierwszy, to myślę "Orlando Bloom? Co ty tu robisz? No tak, Legolasa nie ma, ale ty i tak się wcisnąłeś do Hobbita hehe". Później widzę zdjęcie Legolasa w Hobbicie i się pytam "WTF?! Dwie role na raz?!".
Też byłam przekonana że to Orlando Bloom!
Przepodobni z buź, obie bardzo fajne
A jeśli chodzi, kogo wolę, zdecydowanie Bard. Kochana, miła, fajna postać
Właśnie widząc zwiastuny 2 cz uświadomiłam sobie , jak bardzo obaj aktorzy są podobni do siebie. Wybraleś super foty, jeszcze bardziej to uwidaczniając. A wolę Barda, bo przynajmniej nie ma z nim głupich ujęć w tylu elfa "tańczącego na głowach Krasnoludów"
Bard:
Kochany, pomocny, miły, dobry ojciec, no po prostu ideał.
Leggy:
Mało inteligentny, plastikowy, zniewieściały.
Wolę Legusia.
padłam:D Ledżi już zawsze pozostanie pedałem w rajtuzach, ale to właśnie dodaje mu uroku.
Nie, nie dlatego. Popatrz jakie wybrałaś cechy Barda. W tym krótkim tekście podsumowałaś siebie. Masz gdzieś to że facet jest Kochany, pomocny, miły, dobry ojciec, no po prostu ideał.Ty masz to gdzies. Bardzo latwo pokazalas na czym Ci w zyciu zalezy a czego nie doceniasz. Brawo. Porazka.
Bard jest cudny, ale Legolasa lubię z innych niż podałam powodów.
Och, jak bardzo innych..
Dziewczyna żartowała, a ty oceniasz jej podejście do życia po kilku słowach na forum internetowym.... to jest trochę niepoważne.
"Leggy:
Mało inteligentny, plastikowy, zniewieściały.
Wolę Legusia"
Przecież widać, że to żart. Ja tam się śmieję:D
Skad wiesz ze to byl żart? To ze ona teraz tak bedzie twierdzila to nie oznacza ze to byl zart. Zastanow sie troche nad tym.
Spokojnie. Widać, że ta wypowiedź czymś cię bardzo uraziła.
To był żart i to całkiem niezły :). A Rambo -Leggy mimo, że nie jest idealny, to jednak jego akrobacji sprawiają, ze niektórym niewiastom serce mocniej bije :).
Moim zdaniem też to był żart. Co do Legolasa to się zgadzam. Ubolewam osobiście nad tym, że potencjał na to, żeby postać Legolasa naprawdę była wartościowa zmarnowali totalnie. Razem z ojcem mogliby stanowić świetny duet. Przydałaby się nawet jakaś fajniejsza rozmowa o losach Śródziemia. No ale niestety, faktycznie Legolas służy tutaj jedynie dla jakiegoś tam efektu wizualnego.Nie rozumiem dlaczego w tej sposób twórcy postąpili. Zdecydowanie za dużo mordobicie i wymiatania orków z powierzchni. Szkoda, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Ostatecznie ja i tak lubię na niego popatrzeć.
Chociaż nie powiem, scena jak patrzy na obrazek Gimliego i wypytuje takim chłodnym głosem kto to to mnie rozwaliła na łopatki. Normalnie jak nie Legolas. Ale wyszło świetnie:)
Widać że jesteś nowy w internetach i nie potrafisz rozróżnić żartu od prawdy, brawo, porażka....
Niestety musi.. siedze tu ostatnio dużo i nie przepuszcza żadnej okazji.. ten typ tak ma i nic nie poradzisz.
wyluzuj, oczywiście, że żartobliwie napisane... ja też wolę Legolasa i ten jego łuk :D
Ja już tego nie pamiętam nawet. Piszą mi że hejtuję, ale nikt nie popatrzy zdrowo i normalnie na to co sama napisalas ehhh
Spoilery.
Legolas, jak każdy leśny elf, jest przepełniony pychą i niechęcią oraz wrogością wobec wszystkiego, co leśnym elfem nie jest. Zrobili z niego nudną postać bez głębi, której jedyną funkcją w filmie jest robienie pięknych pokazów akrobacji (w CGI
Właśnie ja ubolewam bo Legolas mógł być ciekawą postacią, szczególnie na tle ojca. W WP trochę na uboczu, teraz moglibyśmy go lepiej poznać, a tutaj głównie naparzanka. Trochę szkoda, zmarnowany potencjał.