Jak to jest? czy komentarze piszą tylko ludzie, którym film się nie podobał?
Nie jest to epicki film, ale ogląda się przyjemnie. Mimo wszystkich negatywnych opinii - radzę obejrzeć film i przekonać
się samemu.
Przecież ludzie oglądają I każdy wyraża subiektywną opinię. To nie jest fanklub by każdy piał z zachwytu.
Ale łatwo zauważyć że po komentarze sięgają ci którym się ten film nie podobał. A reszta daje ocenę i tyle.
Może ci się tak wydaje, bo ci co "narzekają" daję konstruktywne argumenty, w przeciwieństwie do tych drugich "świetne widowisko, efekty, magia blablabla"
A ja wiem dlaczego. przez tego pana który bez przerwy prowokuje.
http://www.filmweb.pl/user/kamilxxx09
Nie moja wina. Lepiej upomnieć ciebie, żebyś tak nie jechał fanów LotR, niż skakać po tematach i upominać każdego z osobna. Nie obchodzi mnie czy lubisz Hobbita czy nie, ale wychwalasz go kosztem LotR, któremu nie wiadomo dlaczego dałeś 10.
Wiesz czemu to robię? Dlatego ze fani Lotra najeżdzają na Hobbita zamiast bronić obu tych serii. Tego nie rozumiem kompletnie. Dlatego ja najezdżam na Lotra.
Chodzę tu patrzę i oczom nie wierzę, żeby LotR nachodzić, taki z ciebie fan Tolkiena jak z koziej dupy trąba.
No właśnie, bez wyjątków. To, że są trolle i hasają sobie gdzie popadnie, nie znaczy, że wszyscy mają sobie na to pozwalać.
To zachowuj się jak normalny użytkownik a nie jak jakiś zdrajca. Raz jesteś potulny jak owieczka, a raz rozpalasz wszedzie ogien piekielny.
Nie jestem żadnym zdrajcą. Subiektywnie przedstawiam zalety jak i wady obu części. Widziałeś kiedyś, żebym przy którymś z tematów z oceną 10 i jakże wielkim wychwalaniem napadał autora i mówił, jaki to Hobbit jest gorszy (blablabla) itd.?
Jeszcze się dziwisz? Ja nie prowokuję do kłótni, ani nie napadam fanów Hobbita, jak ktoś piśnie że jest lepszy od WP, jak ty to robisz z fanami WP, kiedy mówią, że to właśnie Lord of the Rings jest lepsze od Hobbita.
Nie w ogóle
http://e-orchids.com/blog/images/avatar_green.jpg
Star Wars:
http://fourthdayuniverse.com/reports/wp-content/uploads/2011/09/Yoda-on-Dagobah- image-credit-StarWars.com_.jpg
Zamknij już jape nie moge czytac tych twoich wypocin. W jaki temat nie wejde to ty musisz cos głupiego pisać.
"Wiesz czemu to robię? Dlatego ze fani Lotra najeżdzają na Hobbita zamiast bronić obu tych serii. Tego nie rozumiem kompletnie. Dlatego ja najezdżam na Lotra."
- Najeżdżasz na lotra ponieważ ludziom nie podoba sie hobbit? OMG To juz w podstawówce sa mądrzejsi od ciebie.
piszesz że ludzie na forum piszą głupoty albo kłamstwa a ty taką głupotę napisałeś że powinieneś dostać żółtą koszulkę lidera głupoty na forum zacznij myśleć co sam piszesz a nie innych masz za debili a sam jestem jednym z niewielu
Avatar nie jest sztuczny ??? pomyślałeś zanim napisałeś to ???kamilxxx09 zrób w końcu coś dobrego dla tego forum i nie pisz więcej
Film był mocno oczekiwany, więc po roku od premiery poprzedniej części (albo po przeczytaniu książki) każdy już zdążyła wyrobić sobie jakieś wyobrażenie, jak wg niego powinien wyglądać film. Więc to logiczne, że ludzie o różnicach między swoimi wyobrażeniami a rzeczywistością chcą podyskutować. Myślę, że Ci którzy poszli do kina z "czystą" głową, nie oczekując niczego oprócz dobrej rozrywki nie wyszli zawiedzeni i nie mają ochoty dyskutować.
nie mówie że wszyscy - ale w 95% przypadków na głównej stronie filmu są same tematy narzekających
Ale zauważ też, że sporo z tych osób mimo wszystko wystawiło dosyc wysoką ocenę. Ja sam sporo narzekam, ale dałem 8.
To, że ktoś wytknął kilka wpadek nie znaczy zaraz że hejtuje i film mu się nie podobał. Ja widziałam dużo niedociągnięć, ale na seansie bawiłam się dobrze, a na 3 część do kina w podskokach polecę. Trzeba rozmawiać o wszystkich aspektach, a nie tylko chwalić. Subiektywnie może się podobać, ale i obiektywnie trzeba na film spojrzeć. Każdy, nie tylko ten.