PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209604}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 13846
7,0 21 krytyków
I'm Not There. Gdzie indziej jestem
powrót do forum filmu I'm Not There. Gdzie indziej jestem

mieszane uczucia co do filmu.. po pierwsze badz co badz nazwane jest to biograficznym filmem o Bobie Dylanie.. a z jego zycia jest tu wiecej fikcji i improwizacji niz prawdy.. jest skomplikowany i troche niezrozumialy.. generalnie oryginalnie zrobiony, te zmiany czasu akcji i aktorow grajacych Dylana powoduja ze film ciekawi.. ale gdzies po obejrzeniu pozostaje takie hymm.. "niesmaczne" odczucie.. chociaz to chyba niezbyt wlasciwe slowo.. poprostu cos mi nie gra;P dlatego mimo dobrego aktorstwa, dobrze spedzonego czasu troche sie wymeczylam podczas filmu..

ocenił(a) film na 5
jona13

nie jestem fanką Dylana, więc może dlatego film mi się nie spodobał. Generalnie przyznam, że nic z niego nie zrozumiałam :P 5 aktorów grało Boba, choć właściwie wiem to z tego portalu... No i ten czarnoskóry chłopaczek (?) To jakaś metafora jak rozumiem? :P

yogobelka

powiem ci ze sama nie mam pojecia co to bylo.. jest dosc niezrozumialy, a juz napewno nie dla kogos kto nie jest fanem Dylana, bo nie zna faktow z jego zycia..

użytkownik usunięty
jona13

coz...ja szczegolnym fanem jego muzyki nigdy nie bylem,ale chyba zostane fanem waszej dysputy...gratuluje przemyslen.

ocenił(a) film na 6

nie sposób nie zauwazyc swietnej gry aktorskiej praktycznie calej ekipy.fakty z zycia Dylana nieznane mi, alegorie tym bardziej obce,ale bylo na co popatrzec
choc szału ni ma u mnie,wlasnie z racji braku odpowiedniej wiedzy
6/10