Nakręć film o złych polakach gnębiących żydów albo homoseksualistów. A najlepiej żydowskich homoseksualistów. Można też pokazywać dobrych faszystów ratujących wyżej wymienionych z rąk złych faszystów, a najlepiej jak tymi złymi faszystami będą również Polacy. W każdym razie utrwalaj negatywny obraz polaka żeby zachodnie społeczeństwa nie miały wyrzutów sumienia jak Polska wreszcie zniknie z mapy świata na rzecz tych biednych, mordowanych bez powodu żydów i jeszcze biedniejszych, wypędzonych bez powodu niemców.
ubolewam, ale to już całkiem inny problem. Za nasze polskie publiczne pieniądze bardziej wkurza mnie świątynia opatrzności (to jest dopiero pralnia mózgu), czepianie się Idy w morzu bezsensownego rozdawnictwa to - no właśnie - czepianie się.
Ile poszło na Świątynię Opatrzności? A ile choćby na tę kupę gówna zwaną Muzeum Historii Polskich Żydów, która powinna być raczej zwana Muzeum Żydowskiej Pychy i Historycznych Kłamstw! Ile jest katolików w Polsce? Może oni sobie tego po prostu życzą? A ilu jest Żydów (zdeklarowanych)? My mamy im budować takie muzea? Niech sobie sami budują! Za własne pieniądze i na własnym terytorium!
O właśnie, przypomniałeś mi, że muszę się tam wybrać, podobno robi duże wrażenie!
Miłego ujadania przed kompem!
Idź, idź. W czasie okupacji hitlerowskiej było: "Tylko świnie siedzą w kinie". Teraz to samo odnosi się do tej żydowskiej kupy gówna: "Tylko świnie chodzą do tej żydowskiej kupy gówna". Podpisałeś już Volkslistę? Bo wiesz, jak tak Żydów kochasz, to wypadałoby taką listę podpisać... Tak na wszelki wypadek... Może ci się przydać, jak powstanie tutaj Judeopolonia...
U ciebie nie ma za to żadnego "umysłu". Jest zaprogramowana gdzie indziej bynajmniej nie w twoim interesie papka...
Do muzeum warto się wybrać! Polecam serdecznie! ;)
A co do Twojej postawy w przebiegającej tu dyskusji to jak najbardziej popieram! Śmieszy mnie taka odrażająca niechęć do innych nacji, podczas gdy my, Polacy, nie jesteśmy przecież kryształowi, jak to się niektórym wydaje. Idealnie pokazują to takie filmy jak właśnie "Ida" czy "Pokłosie", chociaż i tak większość Polaków powie, że to zmyślone bajeczki. Otóż nie. I przestańmy się tak boczyć! Nie zmienimy tego. Wojna to czas, gdy w człowieku budzą się przede wszystkim te złe emocje i przede wszystkim, myślę, egoizm - 'byle bym przetrwał ja i moja rodzina'. Nie zgrywajmy, że jesteśmy najlepsi na świecie, nie jesteśmy tacy. Oczywiście wielu Polaków pomagało, ale też dużo donosiło. Takie czasy!
Żydzi to, Żydzi tamto, okradają... Jak na razie nie okradają nas oni, ale raczej nas szanowny rząd.
A co do tego, że ktoś mógłby się przyznać, że jest Żydem. Jasne, że by mógł. Ale kto to zrobi? Żeby zostać obluzganym za pochodzenie? Nic dziwnego, że wolą siedzieć cicho. Kilka takich jak szanowny robokopo i byłoby z nimi ciężko. A np. Pan Krzysztof Kowalewski powiedział o tym otwarcie "Tak, jestem Żydem". Czy teraz ktoś traci do niego szacunek? Ktoś powie, że nagle nie jest już wybitnym polskim (polskim, zaznaczam!) aktorem? Jeśli tak, oznacza to tylko, jaki ktoś jest płytki.
Podsumowując, nie wiem, dlaczego Polacy są tacy pełni nienawiści, antysemiccy. Ani to po chrześcijańsku (a właśnie, Jezus był Żydem, gdyby ktoś zapomniał!), ani godne postawy szanującego innych człowieka.
To tyle ode mnie, pozdrawiam uczestników dyskusji!
Wzruszające wynurzenia: a) agenta Hasbary, b) miejscowego полезного идиота... Mózg wyprany całkowicie przez żydowską propagandę. Dno intelektualne.
Nie będę oceniała twojego intelektu, bo chyba nie ma co oceniać.
Współczuję z głębi serca takich przemyśleń i postawy.
Niepotrzebne mi twoje współczucie. Wsadź je sobie, wiesz gdzie. Ta sterta gówna, którą powyżej uwaliłaś, to SZCZYT DEBILIZMU I INFANTYLIZMU SOCJOLOGICZNEGO pomimo tego, że ubrane w oględne słowa i z pozoru wygląda na jakieś głębsze refleksje. Nigdy tego nie zrozumiesz chyba, że poddasz się OSTREJ DETOKSYKACJI od propagandy. Ale na to się zanosi.
Nie wiesz chyba, co to refleksja, za to używasz nadmiernie wyszukanych słów (które dodatkowo podkreślasz caps lockiem, o mój Boże), żeby pokazać jaki to jesteś niezrównoważony i dominujący w tym dialogu.
Swojego zdania nie zmienię. Po prostu szanuję Żydów, tak samo jak i innych nacji. Może i wyrządzali nam jakieś krzywdy, ale my im też, przestańmy udawać, że nie. Co się stało, to się nie odstanie.
Nie dogadamy się, nie ma co brnąć w tą beznadziejną i nużącą mnie już dyskusję.
Zgadza się! Nie ma sensu rozwijać tych zapętlonych syjonistycznych mantr (zapętlonych przez żydowską propagandę, żeby takie polityczne naiwniaczki jak ty w nie wierzyły).
Możesz sobie ich szanować. Tylko ciekawe, co ty z tego będziesz miała? Zastanawiałaś się nad tym, czy oni cię szanują, skoro chcą okraść twój kraj na 65 miliardów dolarów? Że poniżają go i lżą, ile wlezie? Że łżą jak psy na nasz temat?
Nie miałam do czynienia z żydowską propagandą, więc przestań powtarzać te nieuzasadnione, wyssane z palca bzdety.
To, że kogoś szanuję nie przynosi zazwyczaj żadnych zysków - jest to odruch typowo ludzki, a przynajmniej powinien taki być.
Ty cały czas o tym okradaniu. Jak na razie to nasi rodacy nas okradają i kłamią nam w oczy i tym się przejmuję.
Jeśli zaś chodzi o mówienie na nas temat - nie wiem, myślę jednak, że nie może być tak źle, skoro m.in. nadają tyle orderów Sprawiedliwych wśród Narodów Świata. Pewnie są i tacy, co mówią źle - jak Ty o nich.
Wiem, wiem... Nie miałaś do czynienia... A ta sterta syjonistycznego gówna, którą powyżej uwaliłaś, to czysta koincydencja...
A może powiesz mi, skoro ty niby myślisz, dlaczego nie ma takiego czegoś jak "Sprawiedliwi Wśród Żydów Świata"? Czyżby dlatego, że przeznaczeniem goja jest ratować Żyda? A na odwrót już nie? A to niby dlaczego? Jaki Żyd uratował Polaka?!?
O proszę! Jaka kompromitacja! "Może i wyrządzali nam jakieś krzywdy" - pewnie w ogóle nie słyszałaś o Anatolu Fejginie, Salomonie Morelu, Jakubie Bermanie, Stefanie Michniku, Fajgli Mingli, Julii Brystygierowej i tysiącach innych żydowskich morderców narodu polskiego, że o ich zdradach na terenach okupowanych przez ZSRR po 17.09.39 nie wspomnę... Dam sobie rękę uciąć, że nie słyszałaś, bo oddalasz od siebie podświadomie wszystkie niewygodne dla żydostwa fakty, bo już jesteś ich, już posiedli twoje możliwości poznawcze. Ale za to: Idealnie pokazują to takie filmy jak właśnie "Ida" czy "Pokłosie" - a jakże! Nakręcili jakieś paszkwile na zamówienie jakichś złodziei ona już jest gotowa traktować tę stertę gówna jako jakieś dowody... Przecież ona widziała film... Jeszcze "zaklepać" to wszystko Oscarem od "Amerykańskiej" Akademii Filmowej spod Gwiazdy Dawida i już to będzie NIEPODWAŻALNA PRAWDA... Żenujące.
To są moje przemyślenia, jak najbardziej.
Tak, myślę. Dziękuję.
Może dlatego, że to Żydzi w największej mierze byli prześladowani? Hitler w "Mein Kampf" napisał, że to oni są najbardziej szkodliwą nacją, najniżej rasową grupą. Ich najbardziej nienawidził. Oni byli najbardziej rozpoznawani, to ich zamykano w gettach i gładzono. Oczywiście, Polacy też, ale Żydzi najpierw.
Uogólniam. W porządku, oni zabijali Polaków, Polacy zabijali Żydów. Po co dalej brnąć w ten beznadziejny temat? Nie zmienimy tego.
"Pokłosie" jest na faktach, więc się nie oburzaj. Pogrom w Jedwabnem to nie bajka.
Żenująca jest Twoja postawa, ciągle powtarzasz to samo i najwidoczniej sprawia Ci to wielką przyjemność, bo gdy ktoś pisze, że kończy dyskusję, Ty nadal drążysz temat.
Nie obchodzą mnie żadne spiski, które próbujesz udowodnić. Tak samo jest z Twoją antysemicką postawą.
Oscary rozdają ludzie mądrzejsi od Ciebie czy ode mnie.
Dziękuję za jakże niemiłą dyskusję, pełną Twoich wyrafinowanych, a zarazem wulgarnych i prostackich wyrażeń. Pozdrawiam.
PS Pewnie napiszesz jeszcze kilka zdań o tym, jaka to jestem głupia, nafaszerowana oczywiście, a jakże, żydowską propagandą i tak dalej, ale ja nie zamierzam się już tu produkować - szkoda mi czasu. Równie dobrze, możesz i Ty sobie darować.
To nie są twoje przemyślenia. To są przemyślenia oficerów prowadzących:
1) "Żydzi w największej mierze byli prześladowani" - oczywista żydowska bezczelność, która zrozumiała się staje, gdy się weźmie pod uwagę ich charakter narodowy: pycha, buta i arogancja. Skoro ich zabijano, to to jest zdarzenie bez precedensu. Gojów można zabijać. To nic takiego.
2) "Po co dalej brnąć w ten beznadziejny temat?" A po to, że jeżeli powstaje bezczelna żydowska zakłamana propaganda, to dostają ADEKWATNĄ odpowiedź. Nie będzie tak, że Żydzi będą gadać, co im pasuje, a przeciwnicy będą tego potulnie słuchać i milczeć.
3) "Tak samo jest z Twoją antysemicką postawą" - GÓWNO mnie obchodzi to zaklęcie. Nie uda się Żydom wszystkim zatkać mordy tym czarodziejskim słowem, na dźwięk którego wszyscy powinni w zamyśle Żydów padać przed nimi na ryja, bić pokłony, na wszystko się zgadzać i oczywiście im bulić...
4) "Oscary rozdają ludzie mądrzejsi od Ciebie czy ode mnie" Bo kto tak powiedział? O tym pewnie też nie słyszałaś:
http://www.fronda.pl/a/gary-oldman-powiedzial-zydzi-rzadza-hollywood-czym-wywola l-skandal,38875.html
5) To sobie daruj te popłuczyny po syjonistach. Dobrze są znane.
hej,
polecam to, co zrobiłam i ja - odpuścić, szkoda czasu na dyskusję z tym człowiekiem, on nie jest normalny, powaga. Jest dla mnie odpowiednikiem bełkoczącego menela, powtarzającego jakąś bzdurę jak mantrę, tyle że z dostępem do sieci. Niech tropi żydowskie spiski i ratuje swoje 65 miliardów, na zdrowie.
Wzruszająca diagnoza... Proszę, proszę... Poczytała trochę moich wpisów i już WIE, WIE!!!: on nie jest normalny, menel, żydowskie spiski, swoje 65 miliardów dolarów... Ona to WIE i już... Ja za to nic nie mogę WIEDZIEĆ... WIE paniusia pod nickiem Chyżyruj i ona wcale nie ma dostępu do sieci...
http://www.prawy.pl/felieton/4160-stanislaw-michalkiewicz-zydzi-nie-rezygnuja-z- rabunku-polski
Ta pani od 1:20 do 1:37 to ty? Pamiętaj! Po tym, co tam powiedziałaś, nie zapomnij ze sto razy powiedzieć "holocaust" i jakie to absolutnie wyjątkowe cierpienia was spotkały i domagaj się jeszcze większego czczenia Żydów!
https://www.youtube.com/watch?v=5enzXo1wLfQ
ooo, to ja! I oczywiście, że mówie sto razy "holocaust" codziennie przed każdym zjedzeniem macy z małych dzieci! Dziś w nocy przyjdę po twoje, hłe hłe hłe hłe! (i zabiorę miliardy z materaca, ale to cię nie powinno dziwić)!
Rozumiem, niczego niestosownego w zachowaniu tej bezczelnej Żydówki nie widziałaś. Rozumiem, im wolno wszystko, nawet mordować innych, że o okradaniu nie wspomnę...
nie odpowiadam za zachowanie tej bezczelnej Żydówki, ani ja, ani inni Żydzi, nikt poza nią samą. Tak jak jako Polka nie odpowiadam za zachowanie polskiej dresiarni, mamy Madzi albo obłedu Macierewicza.
A rozumiem! Ale za zachowanie, jeżeli to w ogóle prawda, w Jedwabnem, już ja i ty (ty pewnie z chęcią - niech no ja odszukam odpowiednią twoją wypowiedź) i Kwaśniewski vel Stolzman (też z chęcią) i w ogóle wszyscy Polacy mają odpowiadać i kajać się przed Żydami i wyskakiwać dla nich z kasy. Niech się sami najpierw pokajają! Np. za tę żydówę, która mówi, że Palestyńczycy powinni zostać wybici do ostatniego, za tego obrzydliwego Żyda:
http://www.rp.pl/artykul/528482-Rabin-Josef---Palestynczycy-powinni-zniknac.html
który mówi to samo. Niech najpierw zapłacą za mordy na Palestyńczykach, za mordy na Polakach popełniane z ramienia NKWD i SB!
ja się za nic nie kajam, nie moja sprawa co politycy wybrali sobie jako formę dyplomacji.
Poszukaj sobie normalnych znajomych, którzy nie są uprzedzeni do narodowości, wtedy nie będziesz musiał się przejmować tym kto się przed kim kaja.
1. Jak będę miał czas, to przeszukam twoje wypowiedzi, aż znajdę, że łżesz teraz jak pies. Pamiętam, że padła taka wypowiedź, że "my też jesteśmy narodem sprawców" czy coś podobnego. Nie wyłgasz się z tego chyba, że zgłosisz sama swój wpis jako "niezgodny z regulaminem", co wcale nie znaczy, że ci go usuną...
2. Nie interesują mnie twoje rady. Wsadź je sobie.
Co Do muzeum żydowskiego warto zapoznać się z kilkoma faktami. Np historia Berka Joselewicza i to jak go potraktowali żydzi za współpracę z Polakami (gojami). Lub historia tzw pogromu Białostockiego, za który w tym muzeum oskarżani są niesłusznie Polacy, mimo że dowody mówią co innego.
https://www.youtube.com/watch?v=CT4th6325_M
Polska płaci np. Żydówce Engelking za wygadywanie takich rzeczy:
https://www.youtube.com/watch?v=JQELIsgJmOM
A Żydówce Całej za wygadywanie takich rzeczy:
http://www.rp.pl/artykul/310528.html
A Yael Bartanie, która nawet nie mówi po polsku, co nie przeszkadza Wyborczej nazywać jej "polską artystką", za coś takiego (zwróć uwagę na tle jakiej flagi ta bezczelna Żydówka jest w drugim linku):
https://www.youtube.com/watch?v=S1ILSaTCbGI
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pierwszy-kongres-Ruchu-Odrodzenia-Zydowsk iego-w-Polsce,wid,14731713,wiadomosc.html?ticaid=1141cd
Recepta brzmi: Chcesz dostać nagrodę? Chcesz, by twoje wypociny "oszałamiały i powalały" "Amerykańską" Akademię Filmową spod Gwiazdy Dawida? Nakręć propagandowy szajs, który wpasowuje się w propagandę menedżerów przemysłu Holocaustu chcących ograbić Polskę w biały dzień...
A kto mieszka w pożydowskich domach ? Niemcy ? Skończcie z tą hipokryzją bo rzygać się chce. Sami "rycerze niepokalanej"
W jakich pożydowskich domach? Nie ma żadnych "pożydowskich domów". Były domy Mordechaja Zimmermana, Abrahama Blumensztajna, Izaaka Singera itd. Jesteś ich spadkobiercą? Zostawili ci coś w testamencie? Jeżeli nie, to пошёл вон! Niczego nie dostaniesz od Państwa Polskiego z tego tylko powodu, że jesteś Żydem! U nas (jak i u was) obowiązuje bowiem takie prawo, że do spadku ma prawo tylko spadkobierca albo osoba wymieniona w testamencie. Jeżeli jakaś osoba umiera, nie pozostawiając testamentu, nie mająca spadkobierców, jej majątek przechodzi na rzecz skarbu państwa, którego obywatelami byli zmarli. Jeżeli Mordechaj Zimmerman, Abraham Blumensztajn, Izaak Singer byli obywatelami Rzeczypospolitej, to ich majątek staje się własnością Rzeczypospolitej. Ty ani żadna nieuprawniona hiena z Izraela albo USA nic od nas nie dostanie!
Akurat jestem prawnikiem i w dodatku Polakiem więc widzę, że pleciesz bzdury. Prawo spadkowe nie zna pojęcia obywatelstwa. Nie jestem Żydem i mam własny przez siebie wybudowany dom... A co do historii nie ma co z nieukiem dyskutować
Naprawdę wzruszające! Prawo spadkowe nie zna pojęcia obywatelstwa... Rozumiem, majątek bezpsadkowy jest gremialnie spalany, nie jest przejmowany przez Skarb Państwa, którego obywatelem zmarły był... Co za brednie niestworzone...
Nie ważne kto mieszka w pożydowskich domach.
Problem odszkodowania za szeroko rozumianą nacjonalizację cudzoziemskiej własności prywatnej w PRL jest w znacznej części załatwiony w drodze umów indemnizacyjnych. Niezależnie od ich oceny moralnej i ekonomicznej, zostały one uznane za zgodne z prawem międzynarodowym.
...a w przypadku posiadania polskiego obywatelstwa powinni mieć taką samą drogę jak inni obywatele Rzeczpospolitej.
Chociaż pod względem moralnym żydzi jako ofiary hitlerowskich Niemiec powinni o odszkodowania wystąpić nie do kogo innego jak do bezpośredniego spadkobiercy swojego dawnego oprawcy- obecnej Republiki Federalnej Niemiec. Osobiście uważam że kierowanie Żydowskich roszczeń majątkowych do kraju takiego jak Polska który w z rąk Niemiec stracił 1/4 część ludności jest głęboko nieuczciwe.
To ty jeszcze nie zauważyłeś, że Żydzi należą do INNEJ CYWILIZACJI? Że u nich naszą antynomię DOBRO-ZŁO substytuuje antynomia KORZYSTNY-NIEKORZYSTNY? Ty myślisz, że zrobisz na nich wrażenie powiedzeniem, że coś jest "nieuczciwe" albo "złe". Nie! Ich interesuje tylko ich korzyść. Nawet Holocaust są w stanie wprząc w swoje machlojki i geszefty, nawet na tym potrafią żerować. Już nie mówiąc o wymuszaniu haraczu także od innych ofiar Niemców. Reakcją na coś takiego nie powinno być żadne tłumaczenie, bo nawet jak by rozumieli, to będą udawali, że nie rozumieją. Reakcją na coś takiego powinno być ostre NIE i пошли вон!
Żydzi, którzy zginęli w Holocauście, którzy pozostawili na terenie RP majątki, które chce wyłudzić Izrael, nie byli żadnymi CUDZOZIEMCAMI! Byli obywatelami Rzeczpospolitej Polskiej i na mocy prawa ich majątek przechodzi na rzecz Skarbu Państwa RP. Żaden chciwy Żyd z Ameryki, ani żaden Izrael nic z tego majątku nie dostanie.