Ida

2013
6,6 118 tys. ocen
6,6 10 1 118139
7,4 60 krytyków
Ida
powrót do forum filmu Ida

Mam nadzieję że wątek żydowski przejadł się już w polskim kinie niczym kosmici w kinie amerykańskim.
Dajmy już spokój, temat zostawmy samemu sobie, niech przepadnie w odmętach.
Przeszłość za nami, a w teraźniejszości nie powinniśmy go poruszać.

ocenił(a) film na 8
WillyTheWonkers

Powinniśmy. Dopóki, choćby jak na forum do tego filmu, pojawiać się będą zajadli antysemici. Zobacz inne tematy - w każdym prawie plują jadem "na okrągło".
Pisałem im, że sami prowokują trwanie dyskusji o stosunkach polsko - żydowskich, także w sztuce; ale oni, oczywiście, tego nie rozumieją.

jak45

Jak dla mnie powinniśmy odpuścić bo to szkodzi nam samym. Polak polakowi polakiem- to można zauważyć nie wgłębiając się w żaden temat.
Dyskusje te są czasem prowokowane przez Żydów, niestety Polak nie może sobie wziąć na wstrzymanie, jest ekspertem we wszystkim, zawsze ma coś do powiedzenia- a czy to jest coś mądrego to już inna sprawa.

ocenił(a) film na 3
jak45

jak45 ty chyba na tym forum siedzisz 24h na 7dni.... Nikt tu nie jest antysemitą, po prostu mamy dość pokazywania Polaka antysemitę, a potem w swiecie nas tak odbierają

ocenił(a) film na 8
Kam11_filmweb

Nie można odpuszczać złu. NIe ja pokazuję antysemitów - sami się "reklamują" na świecie. Wykonują antypolską robotę.