Incepcja

Inception
2010
8,2 651 tys. ocen
8,2 10 1 650827
7,9 78 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Płakałam nad straconymi ponad dwiema godzinami życia

ocenił(a) film na 9
KarinaZZ

Czemu? Scenariusz dobry, efekty dobre i muzyka bardzo dobra.

ocenił(a) film na 2
invisiblepata

Nudziłam się na nim.

ocenił(a) film na 9
KarinaZZ

Jak o to ci chodzi to ok, każdy ma swoje tempo

ocenił(a) film na 2
invisiblepata

Wolę inne filmy. Chociaż ze dwa tytuły Nolana przypadły mi do gustu.

ocenił(a) film na 10
KarinaZZ

ja wale, jak można się nudzić na filmie, który jest takim arcydziełem??? O M G

ocenił(a) film na 2
ignacyroman5

Każdy co innego uznaje za arcydzieło.

ocenił(a) film na 10
KarinaZZ

zaiste

KarinaZZ

Nie jesteś jedyna. Ale ja płakałam z innego powodu. Ten film miał zdecydowanie za szybkie tempo. Dodam, że uważam, że scenarzysta powinien od czasu do czasu dać odpocząć widzom.

ocenił(a) film na 2
gtagirl

Tak czy inaczej, film jest niezbyt udany.

ocenił(a) film na 8
KarinaZZ

Ja usnęłam w kinie na jakieś pół godz...to chyba mówi wszystko

Natus_copy

Tylko że przy ocenianiu filmów powinno się pójść trochę dalej niż tylko patrzeć na siebie. Idąc Twoim tokiem rozumowania to serie Władca pierścieni powinienem również ocenić na 1 bo w kinie również na tym sobie zasnąłem a nie znaczy to że film jest źle zrobiony.

ocenił(a) film na 2
Saltox

Czyli co? Ktoś inny, bardziej obeznany ma oceniać filmy za mnie? Moje odczucia, moja ocena i nie muszę wcale iśc dalej.

KarinaZZ

Ocenia się filmy na podstawie wszystkich aspektów (muzyka, efekty, gra aktorska oraz swojego gustu), a większość patrzy tylko na to ostatnie i to jest błąd. Nie powiesz mi że efekty są na tyle słabe by dać 2 ? :c

ocenił(a) film na 2
Saltox

A może ja nie lubię efektów specjalnych w filmach i co wtedy?

KarinaZZ

Więc wybacz mi ale oznacza to Twoją głupotę. Po samym opisie filmu widać że film będzie nasiąknięty efektami tak samo zresztą jak filmy marvela i piraci z karaibów które zresztą oglądałaś i w miarę Ci się podobało.

ocenił(a) film na 2
Saltox

Tam fabuła była lepsza.

ocenił(a) film na 8
Saltox

Ale forum polega na tym, żeby wyrazić swoją opinię, co mnie obchodzi to co myślą inni?Tyle co nic. Jeżeli Ty usnąłeś na "Władcy.." no to trudno, nie zamierzam Cię za to krytykować, nawet gdybyś zbeształ mój ulubiony film ;) pozdrawiam!

Natus_copy

Właśnie dobrze że wyraża się swoją opinię tylko to że komuś się coś nie podoba to nie znaczy że to coś jest źle zrobione.
Mi się seria Władcy pierścieni nie podoba, nudzi mnie itp. Jednak jakbym oceniał ten film to wziąłbym pod uwagę nie tylko swój gust ale wiele innych czynników.

ocenił(a) film na 8
Saltox

Ale powiedz mi drogi forumowiczu, w którym momencie powiedziałam, że cos zostało źle zrobione?powiedziałam, że usnęłam, wobec tego muzyka musiała być super, bo dobrze się spało :))) mówisz, że wyrażając SWOJĄ opinię, powinno się wziąć pod uwagę wiele innych czynników..czyli co, powinnam była napisać np. "Usnęłam na filmie i dałabym 1, ale że wielu osobom, których nawet nie znam film sie mega podobał (mówią że ma dobrą muzykę, profesjonalna gra aktorska, perfekcyjne ujęcia itp.) to daje 8" ?? Bez urazy , ale troche to śmieszne. :))))

Natus_copy

usnęłaś na półgodziny, zostało Ci jeszcze 2 godziny filmu.

Saltox

Dodatkowo, jeśli finansową klapę (Pompeje) oceniasz wyżej to zdecydowanie jest coś nie tak.

ocenił(a) film na 8
Saltox

Dałam więcej, bo nie usnęłam :) ale masz rację..zmotywowałeś mnie i obniżyłam Pompejom ocenę na 4. Ale 1 dla Incepcji zostaje z czystym sumieniem. :) miłego dnia!

ocenił(a) film na 8
Saltox

dobrze powiedziane..

ocenił(a) film na 2
Natus_copy

Przybij piątkę :)

ocenił(a) film na 8
KarinaZZ

Przybijam Karina! :)

ocenił(a) film na 2
ocenił(a) film na 9
Natus_copy

Nie dobrze, że usnąłeś na tym filmie. Z tego co tu piszesz najwyraźniej w tym momencie ktoś wkradł się w Twój sen i zrobił Ci niezłego bigosu.