muza powalająca aż mnie przeszywa - klimat filmu tez niczego sobie.
Zaczyna się bardzo podobnie do motywu 'A Dark Knight' z Mrocznego Rycerza - to bardzo dobrze bo uwielbiam ten soundtrack no i Zimmera!!!
dreszcze? a kto ich nie ma przy muzyce Zimmera?! gosciu jest wybitny... uwielbiam jego muzyke, a najbardziej ta z "Gladiatora":)
Moim zdaniem lepsza od gladiatora jest Muzyka napisana przez Pana Zimmera do filmu The Rock -Twierdza ( Sean Connery Nicolas Cage, Ed Harris i Michael Biehn no i William Forsythe), o ktorym niewiele osób pamięta, a jeszcze mniej pamięta muzykę, taka sama swietną do filmu Carmision Tide z Denzelem Washingtonem i Gene Hackmanem
A muzyka z trailera jest już dostępna w internecie?czy to jest muzyka z soundtracka Zimmera?czy ta muyzka to przedsmak score do filmu,tworzonej przez Zimmera?
Właśnie nie wiadomo czy to jest kompozycja Zimmera którą można usłyszeć w trailerze. Mam nadzieję że tak, bo robi ogromne wrażenie, poza tym jestem wielkim fanem Zimmera (głównie za Gladiatora, Thin Red Line i Mission Impossible 2)
Kawałek, który słyszymy w trailerze nie jest jakimś kompletnie nowym dziełem Zimmera, ale lekko zmodyfikowanym początkiem "Always a catch" ze ścieżki dźwiękowej do Mrocznego Rycerza ( http://www.youtube.com/watch?v=tfNPL1w-I9I&feature=related )