Incydent

Breakdown
1997
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13321
6,6 7 krytyków
Incydent
powrót do forum filmu Incydent

Bardzo dobry i trzymający w napięciu film. Mimo że ma swoje lata to nie starzeje się szybko. Świetna pustynna sceneria nadaje niepowtarzalnego klimatu a gra aktorska jest z pewnością na wysokim poziomie. Być może po pewnym czasie fabuła jest zbyt spłaszczony i zagadka się zbyt szybko rozwiązuje ale wówczas nadrabia świetnymi scenami akcji. Nie jest to arcydzieło ale przyjemnie się oglądało i zasługuje na wysoką ocenę 8/10 i wszystkim go polecam!

ocenił(a) film na 8
Raku1950HKS

Klimat tego filmu wymiata 8/10.

Raku1950HKS

Właśnie obejrzałem na dwójce, również polecam. Kurt Russel przeważnie gra twardziela, nieznającego strachu. Tutaj przepięknie zagrał przerażonego męża. Dla mnie film i główny bohater na poziomie.

Raku1950HKS

Popieram wszystko to co napisałeś, mam identyczne odczucia. Bardzo dobry thriller!

ocenił(a) film na 8
Raku1950HKS

Świetny film. Dawno nie widziałem podobnego obrazu o takim klimacie. Szczególnie początek dawał się we znaki. Później do samego końca po prostu trzymał w napięciu. Aż sobie nagrałem :)

ocenił(a) film na 7
slawex1983

7/10
bardzo dobre kino sensacyjne
a ta jego zona, ale laska, ta aktorka była przepiekna, sam sex!

ocenił(a) film na 10
irokez1111

Bardzo dobry,klasyczny thriller,trzymający przez cały czas w napięciu.

ocenił(a) film na 8
Sonny_Punkett

Niewielke nakłady finansowe a film po prostu świetny. Jak widać nie trzeba góry kasy. Dla mnie 8/10