Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Bardzo dobry film, całkowicie zasłużone Oscary, brawa dla Nicholsona i DiCaprio, naprawdę solidne gangsterskie kino.WARTO OBEJRZEĆ.

użytkownik usunięty
Ayo23

Zgadzam sie. Brawa dla mistrza Scorsese.

ocenił(a) film na 8

Też się podpisuję.Majstersztyk aktorski w wykonaniu DiCaprio i Nicholsona.Do niedawna bożyszcz nastolatek (DiCaprio) z każdym swoim nowszym filmem przekonuje mnie o swoim wielkim talencie.Kiedyś raczej obojętnie podchodziłem do niego jako osoby i aktora.Brawo Leo! Jack ''Nikuś'' wiadomo klasa sama w sobie i nie będę dalej się rozpisywał. Film jak najbardziej dla fanów Scorsese i nie tylko.

ocenił(a) film na 6
Ayo23

Prawdopodobnie oceniam ten film dość nisko tylko dlatego, że oglądałem wcześniej wspaniałe Infernall Affairs. W porównaniu do oryginału Scorsese pokazuje raczej mało wyrafinowane kino... No, ale domyślam się, że aktorzy zrobili tutaj swoje i film tak czy inaczej jest przyzwoity... Ale skoro ocena jest subiektywna, to subiektywnie oceniam na 6.

ocenił(a) film na 7
Ayo23

Co do oceny to się zgodzę bo film dobry ale to nie jest gangsterski film . Di Caprio jest aktorem , który występuje w filmach które do mnie nie trafiają i są po prostu nudne. W Infiltracji na szczęście nudą wiało zdecydowanie mniej niż w Incepcji czy Wyspie Tajemnic za co taka ocena. A jeśli chodzi o Oscary to ten film według mnie na nie nie zasłużył ale patrząc na to , że rok 2006 był ubogi w dobre produkcje to Infiltracja prawdopodobnie była z tych filmów najlepsza :)

użytkownik usunięty
Darkadi15

Naprawde?? Mi sie wydaje ze leo gra w bardzo dobrych i ciekawych filmach. Od 2002.r. Nie mial ani jednego zlego filmu.

ocenił(a) film na 7

Przecież napisałem że to tylko moje zdanie. Nie to że mam uraz do aktora ale po prostu nie podobają mi się filmy , w których gra .