ciekawie się film zapowiadał, ale kurzce ta koncówka :/ innej bym oczekiwała
to samo. wszyscy pozabijali wszystkich, the end. ale ok...nie lubię w sumie takich filmów, ale boski dicaprio, Damon zrobili swoje, i w rezultacie pomimo tych całych strzelanin film nie był zły :P
Nie codzienne zakończenie. Wszyscy zarobili headshota i się skkończyło. Nic nie mam do takich zakończeń jeśli nie występują zbyt często.
Zgodzę się z wami, troszkę namieszane zakończenie, spodziewałem się innej końcówki. Ale na szczęscie tylko końcówka nie za bardzo ,ale ogólnie bardzo dobry film. Polecam wszystkim!
a co spodziewaliście się szczęśliwego zakończenia? Jeśli tak to obejrzyjcie sobie bajkę Disneya .Film ma takie zakończenie,dzięki czemu zapada w pamięć i będzie się wyróżniał spośród innych filmów.
Właśnie to zakończenie było najlepsze, zaskakujące i mocne, jak oczekiwała byś innej "końcówki" to trzeba było samemu scenariusz napisać, założę się, że nie byłby nawet w 0,5 % dobry tak jak tego filmu. I właśnie wkur#$@%^ mnie tacy domorośli krytycy, co zaniżają oceny filmów. To do większości użytkowników ;-)