Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349829
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Film

ocenił(a) film na 6

ciekawie się film zapowiadał, ale kurzce ta koncówka :/ innej bym oczekiwała

ocenił(a) film na 9
kasiak_88_19_19

Innej byś się spodziewała :)

ocenił(a) film na 8
kasiak_88_19_19

to samo. wszyscy pozabijali wszystkich, the end. ale ok...nie lubię w sumie takich filmów, ale boski dicaprio, Damon zrobili swoje, i w rezultacie pomimo tych całych strzelanin film nie był zły :P

ocenił(a) film na 7
kasiak_88_19_19

Nie codzienne zakończenie. Wszyscy zarobili headshota i się skkończyło. Nic nie mam do takich zakończeń jeśli nie występują zbyt często.

ocenił(a) film na 9
kasiak_88_19_19

Zgodzę się z wami, troszkę namieszane zakończenie, spodziewałem się innej końcówki. Ale na szczęscie tylko końcówka nie za bardzo ,ale ogólnie bardzo dobry film. Polecam wszystkim!

ocenił(a) film na 10
kasiak_88_19_19

a co spodziewaliście się szczęśliwego zakończenia? Jeśli tak to obejrzyjcie sobie bajkę Disneya .Film ma takie zakończenie,dzięki czemu zapada w pamięć i będzie się wyróżniał spośród innych filmów.

ocenił(a) film na 10
kasiak_88_19_19

Właśnie to zakończenie było najlepsze, zaskakujące i mocne, jak oczekiwała byś innej "końcówki" to trzeba było samemu scenariusz napisać, założę się, że nie byłby nawet w 0,5 % dobry tak jak tego filmu. I właśnie wkur#$@%^ mnie tacy domorośli krytycy, co zaniżają oceny filmów. To do większości użytkowników ;-)

ocenił(a) film na 8
kasiak_88_19_19

końcówka rozpier*ala system... troche dziwnie sie to kończy. bardzo zaskakujące i nieoczekiwane.