Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349829
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

POMOCY

ocenił(a) film na 8

Wczoraj o 22 usiadłam przed telewizorem i zaczęłam oglądać "Infiltrację". Obejrzałam ją
jednak tylko do drugiej reklamy, bo nie dość że są one niewyobrażalnie długie (no bo to w
końcu tvn) to jeszcze byłam dość zmęczona po całym dniu biegania w tą i z powrotem.
Poszłam spać z zamiarem dokończenia filmu jutro (czyli dzisiaj), ale nie było go na żadnych
mi znanych stronach. Wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć go w internecie albo jak już to
ściągnąć?

ocenił(a) film na 9
daria111

jest on na kinomaniaku tv

ocenił(a) film na 9
joasis

albo na d a r k w a r e z . p l

ocenił(a) film na 8
PIOTREKPK19

megawarez.eu

ocenił(a) film na 8
daria111

Idz do wypozyczalni filmow. 5 zl to nie jest majatek, a przynajmniej bedzie wiekszy komfort ogladania : ).

ocenił(a) film na 7
Dzz

Lol. W Polsce w ogóle są wypożyczalnie filmów ? Ja żyje w 400 tys mieście i nie ma ani jednej, w latach 90 tych były z kasetami VHS, teraz są tam ciuchlandy albo nic nie ma. Co do komfortu oglądania, nie wiem co złego widzisz w 720p albo 1080p.

ocenił(a) film na 8
Zetnakatel

Sa, nie wiem gdzie mieszkasz, ale w moim 75 tysiecznym ciemnogrodzie znajduje sie jedna wypozyczalnia, jest to jeden z punktow sieciowki VideoWorld, a jeszcze wczesniej, kiedy nie weszli oni na nasz rynek i nie zamietli konkurencji, znajdowaly sie w moim miasteczku jeszcze dwie inne wypozyczalnie.

A komfort ogladania? No wiesz, kanapa, duzy tv, profesjonalne tlumaczenie i tak dalej. Oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego, ze kompa mozna podlaczyc pod TV i tak dalej i tak dalej, ale czasem to jest zwyczajnie uciazliwe, tak przynajmniej u mnie, gdzie tv mam zupelnie innej czesci domu niz PC i tak dalej i tak dalej ; p. A za te 5 za film z wypozyczalni jestesmy w stanie wyeliminowac wszystkie te problemy ; p.

ocenił(a) film na 7
Dzz

Ja akurat sprzet mam tak przystosowany, ze mam lepiej niz w kinie, co do tłumaczenia, umiem angielski tak tez jest mi ono zbędne :P a i niekiedy tłumaczenia sieciowe są lepsze niż profesjonalne, coś o tym wiem bo się tym zajmowałem. ;)

ocenił(a) film na 8
Zetnakatel

Tlumaczem jestes, cwaniaku, no to nie pogadam teraz : P

użytkownik usunięty
daria111

Zaproszę Cię do znajomych, w wiadomości napiszę Ci gdzie można obejrzeć.