Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Swietny !!!

użytkownik usunięty

Juz ogladalam i musze powiedziec ze film jest niesamowity :) od razu mowie ze ogladalam oryginal ( 3 czesci ) musze jednak przyznac ze infiltracja ... podobala mi sie bardzie. Jest zwyczajnie glebsza postacie sa ciekawiej zarysowane widac tu reke mistrza jakim jest Scorsese do tego znakomite role. Zwłaszcza Nicholsona ( jest wrecz wyborny ) i Dicaprio ( jego strach jest namacalny - zagral pierwszorzednie ) najslabiej wypada Damon ( poprostu robi swoje ale terz splaszcza swoja postac caly czas grajac tak samo ) Dla mnie choc wiem ze zaraz rozpeta sie tu burza Piekielna gra byla filmem dobrym acz troszke na wyrost wyniesiaonym do rangi filmu wybitnego ( denerwowaly mnie np początkowe retrospekcje , jakby rezyser nie majac zaufania do inteligencji widza musiał przypominac kto jest dobry kto zly ale to tak na marginesie) Natomiast Infiltracja ma w sobie glebie ktorej w Piekielnej grze mi zabraklo Jest filmem w którym Scorsese zawiera wszystko to o czym tak kocha opowiadac : samotnosc wyobcowanie , wina i odkupienie... uwazam ze infiltracja jest filmem znakomitym najlepszym Scorsese od czasow chlopcow... i kasyna ps genaialne znakomite przezabawne dialogi rownie cudowna muzyka!!!!! i Wahlberg:) nie podobal mi sie tylko baldwin

użytkownik usunięty

acha jeszcze jedno bardzo podobaly mi sie role tych mafiozo od Costtelo Szkoda tylko ze nie gral tam Keitel choc z drogiej strony to nie byla przeciez wloska mafia