Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Zaskakujący do ostatnich minut filmu, aktorzy na wysokim poziomie. Jack zagrał
rewelacyjnie, wbrew postom które go krytykują. Osobiście przypadła mi do gustu rola Marka
Wahlberga, bardzo fajnie zagrał twardego glinę z charakterkiem.

ocenił(a) film na 6
abdool

szkoda tylko, że zjechany z Infernal Affairs.. wkurza mnie, że każdy dobry film amerykańce przerabiają na ich własny.. IA jest o niebo lepszy spojlerować nie chce ale lepiej rozwiązano tam sposoby kontaktowania się 'kretów' i tamten film w przeciwieństwie do tego ma klimat..

Nie wiem czemu tak wysoko jest.. Pierwowzór jest genialny, a to tylko kolejny 'zjechany' film z irytującymi zmianami, które zamiast pomagać to szkodzą..
Za brak oryginalności, te same twarze w kółko (Damon i DiCaprio choćby), za brak klimatu taka a nie inna MOJA ocena..

Żałuję strasznie, że tyle filmów przez to skrzywdzono.. Choćby dziewczyne z tatuazem ostatnio..

ocenił(a) film na 8
abdool

Dla mnie ten film jest GENIALNY! Od muzyki, po genialne kreacje (Nicholson i DiCaprio przede wszystkim) po niesamowite zwroty akcji, które są najlepszym punktem w tym filmie (scena z windą). Po tym filmie przekonałem się co do DiCaprio i uważam, że jest to najlepszy film Scorsese, a widziałem większość jego filmów wartych obejrzenia.

miko1356

A dla mnie Chłopcy z ferajny są najlepszym filmem Scorsese'a.

użytkownik usunięty
abdool

Ten film był świetny. Zaskakujące zakończenie. Dobra obsada, Damon i DiCaprio byli świetni. Gorąco polecam, naprawdę warto;)