Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

aktor drewno

ocenił(a) film na 9

Matt Damon zawsze mi zepsuje film,aktor drewno.Zawsze ta sama mina. Wahlberg jest z filmu na film lepszy.A Nicholson zagrał chyba najwredniejszą ze swoich ról i to bardzo dobrze.Warto obejrzeć.

użytkownik usunięty
kwachowa

dokładnie,Damon to jedyna porażka tego filmu. Poza tym film kapitalny. Di Caprio świetnym aktorem jest. Rola 10/10.

ocenił(a) film na 3

podobne mam wrażenie, ale oni byli bardzo podobni do siebie i Damon i Dicaptio - myślałem nawet że to ten sam aktor:P....
ogólnie film jednak jest kiepski, czasami jakiś zdanie interesujące, ale ogólnie prymitywnie epatuje przemocą. Jeszcze nie widziałem oryginału - ale mam nadzieje, że lepszy niż to "coś" co się tak ludzie zachwycają..... brrrr Oczywiście Damon to dla mnie beztalencie aktorskie, nie wiem czemu go chcą zatrudniać?

kwachowa

Jeszcze nie widziałem, właśnie zasiadam przed telewizorem i...trochę zdołowało mnie to co napisaliście-też mam to z Damonem oby to nie skopało filmu.

kwachowa

Jak dla mnie gra Matta się podobała. Film generalnie jest bardzo dobry. Ciekawe dialogi, strzelaniny i trupy, i to kto kogo szybciej wykiwa i odnajdzie wtykę przeciwników. Czego chcieć więcej?

ocenił(a) film na 9
_Arctos_

Popieram.To jedyny film w którym Damon nie dał ciała.

ocenił(a) film na 10
justareader

A w którym to niby dał, przepraszam bardzo??

ocenił(a) film na 9
WhiteDemon

Moim zdaniem większości. Gra raczej w słabych filmach. Przekonał mnie w Utalentowanym... ,Buntowniku... no i Infiltracji. Nie twierdze ,że jest drewnem. Są po prostu lepsi:)

kwachowa

Mi osobiście też Damon nie podoba się jako aktor, ale w Infiltracji aż tak źle nie zagrał ;).