Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349829
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

dla mnie i tak najlepszy jest Inffernal affairs a to moze byc nie jest zle ale napiecie to dopiero po 40 minutach sie zaczelo a najbardziej nie czaje tego grubego czrnucha co leo byl w akademi nielubei go
nara

ocenił(a) film na 9
Mr_Nice

Co racja to racja. Pierwowzor byl lepszy. Ten film to jedynie niele ksero tamtego. Inffernal affairs ma tylko jedna wade: chinski denerwujacy jezyk :| Ale ogolnie polecam oba filmy

użytkownik usunięty
Mr_Nice

ogladalam oba i bardziej podobalo mi sie the departed

Mr_Nice

Inffernal affairs byl lepszy ... szczególnie pod wzgledem gry akotskiej ... departed niczym szczególnym sie nie wyróżnia ... no i delikatnie dobor aktorów zawiódł ...

użytkownik usunięty
system32

infiltracja jest fimem glebszym jak dla mnie IA bylo tylko dobra sesacyjna opowiastka tu mamy moralitet w IA wkurzaly mnie ciagle retrospekcje na poczatku filmu zwlaszcza rezyser chyba nie mial zaufania do widza A i aktorzy zagrali koncertowo zwlaszcza Nicholson i DiCaprio ale i caly 2 plan

Mr_Nice

Niezły i jeden i drugi. Nie pamiętam dobrze zakończenia chińskego , ale coś mi sie to amerykańskie różni od tamtego. A co do wartości artystycznych- to w końcu przede wszystkim sensacja, a nie kino psychologiczne.