nawet jeśli bedziecie mieli mozliwość obejżenia go za tzw. "gratis" to nie warto, mnie tego nikt nie powiedział i straciłem 152 minuty mojego cennego życia.
Hehe, a ja dzisiaj zapłaciłam za bilet i nie żałuję.
Nie wciskaj ludziom kitu, bo to, że tobie się nie podobał, nie znaczy, że innym się nie spodoba.
równie dobrze można powiedziec że jak tobie się podobał to nie znaczy, że wszystkim sie spodoba. Przecież nikomu nie zabraniam isć na ten film tylko stanowczo odradzam(bo mnie się nie podobał).
Naćpałeś się czy co?? Ja byłem i nie żałuję w takim razie, jaki film polecasz, ale z tego, co wchodzi do kin lub niedawno weszło. Tak naprawdę nie ma, na co do kina pójść a właśnie ten film jest jednym z lepszych jak nie najlepszych w tym roku. Nie wiem film może Ci się nie podobać, choć nie wiem, z jakiego powodu może po prostu jesteś zwolennikiem innego kina wtedy może Ci film nie podpasywać. Ale wypisywać takie bzdury to, po co zależy Ci na dużej ilości wpisów, bo prowokację robisz śmiechu warte?? Jak najbardziej film jest dobry i to nie jest tylko moje zdanie.
Piszesz: "Nie oglądajcie tego filmu!!!...", a ja po prostu ci napisałam, że to bez sensu. Nie zmuszam nikogo do jego oglądania, po prostu uważam, że każdy ma swój rozum i sam wie, na co chce iść do kina. Nie sądzę, żeby ktoś kierował się w tym twoją opinią.