Iniemamocni

The Incredibles
2004
7,0 148 tys. ocen
7,0 10 1 148185
7,2 52 krytyków
Iniemamocni
powrót do forum filmu Iniemamocni

Fajny

użytkownik usunięty

Na początku byłem negatywnie nastawiony do tego filmu (pamiętacie mój wcześniejszy temat p.t
Nie polecam tej bajki dzieciom), ale obejrzałem go jeszcze raz i mi się podobał, ale i tak trochę za
mocne jak na bajkę.

ocenił(a) film na 6

Czy ja wiem... oglądałam film z pięcioletnim bratem i film bardzo mu się podobał, bardziej zwracał uwagę na takie sceny jak przemiana w spadochron lub motorówkę, mniej na przekleństwa, ale cóż film bardziej dla chłopców bo oni bardziej lubią (chyba) takie rzeczy. Jedyne co mi się nie podobało to te powtarzające się w kółko pocałunki i wyznawanie miłości i te podejrzenie o zdrade - tu się zgodzę motyw nie dla dzieci. Cała reszta świetna i daję 9/10

ocenił(a) film na 10
termer23

Ja wiem czy bardziej dla chłopców... Jestem dziewczyną i kocham ten film : ) Był chyba w dzieciństwie zaraz po Królu lwie moim ulubionym filmem.

ocenił(a) film na 8
termer23

To tam były jakieś przekleństwa?? Jestem zdziwiony

ocenił(a) film na 6
deserving

Teraz już nie pamiętam, ale wydaje mi się , że kiedy komentowałam chodziło mi o słowa typu "cholera", źle ujęłam, przekleńśtwa to nie były.. chyba

ocenił(a) film na 8
termer23

Oglądałem ten film kilka dni temu i faktycznie raz, a z tego co pamiętam to 2 razy było 'mocniejsze' słowo. Było to coś nieco mocniejszego od "kurde", ale nie aż tak dosłowne jak "cholera". Nie wiem jak to przetłumaczyć na polski, powiedzmy, że kurde-mol :). I według mnie to nie jest żadne przekleństwo. Zresztą pasuje do tego filmu, tym bardziej, że nie jest to animacja dla dzieci, a film kategorii +12.