Iniemamocni

The Incredibles
2004
7,0 148 tys. ocen
7,0 10 1 148193
7,2 52 krytyków
Iniemamocni
powrót do forum filmu Iniemamocni

Szkoda ze Disney nie przmierz sie do dwujki. Bardzo łatwo jest rozwinąć tą fabułę. W jedynce dzieci zobaczyły jak to jest walczyś i ratować ludzi, a cała rodzina znów pojawiła sie w zyciu publicznym. Więć w dwujce mozn aby było pokazać całą rodzinę ratująca ludzi.

Stefan_Mirecki

no nawet by moglo tak byc ale disney nei zyje jest zanrozony w lloduwce lata jego synowie robia te bajki bo wiesz wlat disney byl chorny i powiedzial odmrozcie mnie kiedy znajda lekarstwo

ocenił(a) film na 10
nikola008pl

hej Rusek ! 'dwójki' a nie 'dwujki' :D ................................................................................ ...................................................

ocenił(a) film na 6
rick

koles zrobil blad, ubaw po pachy...
daruj sobie...

El_Magiko

po 1 "ona" sądząc po nicku
po 2 kilka błędów :D

freezoid

Ma powstać 2 część

ocenił(a) film na 10
Izabela727

Ponoć ma powstać, ale Brad Bird, największa gwiazda tego filmu, wypowiada się w tonie " powstanie, już na świętego Nigdy". Twierdzi, że, nie ma dobrej historii do opowiedzenia. Moim skromnym zdaniem, ma ciekawsze rzeczy do robienia, od poświęcania kolejnych lat życia na ślęczenie nad animacją :) Może kiedyś ktoś inny to zrobi :(

ocenił(a) film na 10
erture

Nom, a wielka szkoda. ;(((

ocenił(a) film na 10
erture

Nom, a wielka szkoda. ;(((
Brad Bird ma pomysł na sequel animowanego przeboju "Iniemamocni".

Reżyser oryginalnego filmu z 2004 roku poinformował, że planuje zrealizować kontynuację, ale dopiero wtedy, gdy naprawdę będzie na to gotowy.

- Chcę nakręcić ten sequel, bo mam w głowie kilka dobrych pomysłów - oświadczył Bird. - Myślę, że dzięki nim druga część "Iniemamocnych" będzie tak samo dobra, a nawet lepsza od pierwszej. Dla mnie idealnym sequelem był film "Toy Story 2", bo zabrał bohaterów w zupełnie nowe miejsca nie odrywając ich od wydarzeń z oryginału. Na tym chcę się wzorować. Nie mam jednak jeszcze całej koncepcji, a nie zamierzam kręcić filmu tylko po to, żeby szybko zbić kasę. Chcę, aby ten sequel był idealny.
Takie coś znalazłem..

ocenił(a) film na 8
pitreekk

jedyny któremu AŻ TAK nie zależy na kasie czyli film będzie świetny jeśli powstanie ;)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

a czy Iniemamocni: Podziemne starcie http://www.filmweb.pl/videogame/Iniemamocni%3A+Podziemne+starcie-2005-642081 to nie jest taka jakby kontynuacja?

ocenił(a) film na 9
KRITTERS

gra video... mowa o filmie

asaka

racja, mowa o filmie ale ta gra teoretycznie jest kontynuacją filmu gdyż wydarzenia w grze występują bezpośrednio po filmie.

ocenił(a) film na 10
CinemaMaster

Jak dla mnie mogli by stworzyć historię upadłego bohatera. Wiecie na początku Iniemamocnych było pokazane jak ludzie znienawidzili superbohaterów a to spowodowało, że jakiś superbohater zbzikował i stał się złoczyńcą potem się ukrył na wiele lat szykując zemstę i w końcu się pojawił 10 lat po wydarzeniach z pierwszej części oczywiście rodzina Iniemamocnych ma własne problemy (niestety nie wiem ile mieli w jedynce lat), i żeby pokonać tego złego to muszą pokonać te problemy i na nowo się zjednoczyć bo inaczej wszyscy ludzie zginą. :)

a wyspa Syndroma (wraz ze sprzętem) została zamieniona w (wakacyjny) obóz szkoleniowo-wypoczynkowy dla superbohaterów.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

marzenia jak widać się spełniają ;)
https://www.facebook.com/PixarTheIncredibles/photos/a.157549361054.149620.177650 71054/10152460997271055/?type=1&stream_ref=10

telegrafistka

Link w tej chwili nie działa. Pisali może na który rok planują wydanie dwójeczki?

ocenił(a) film na 7
wilczekstepowy

jeszcze nie jest ustalona konkretna, oficjalna data. 2015 rok jest bardzo ciężki dla pixara. po raz pierwszy wychodzą 2 filmy w jednym roku (!) wszystko zależy pewnie od tego jak sobie poradzą...

telegrafistka

Dziękuję za odpowiedź. :) Pewnie jeżeli wyrobią się na rok 2016 to i tak będzie dobrze. Musi tez ktoś napisać jakiś dobry scenariusz, a więc niech się nie śpieszą. Najważniejsze, że zdecydowali się na kontynuację. :)

ocenił(a) film na 7
wilczekstepowy

zgadzam się. lepiej poczekać dłużej i zobaczyć naprawdę dobrą kontynuację :)

wilczekstepowy

Witajcie, jestem z 2016. Niestety dwójki nie ma, ale gdzieś czytałam, że może będzie za rok:)

ocenił(a) film na 10
makotna

Ma być w 2019