Szkoda ze Disney nie przmierz sie do dwujki. Bardzo łatwo jest rozwinąć tą fabułę. W jedynce dzieci zobaczyły jak to jest walczyś i ratować ludzi, a cała rodzina znów pojawiła sie w zyciu publicznym. Więć w dwujce mozn aby było pokazać całą rodzinę ratująca ludzi.
no nawet by moglo tak byc ale disney nei zyje jest zanrozony w lloduwce lata jego synowie robia te bajki bo wiesz wlat disney byl chorny i powiedzial odmrozcie mnie kiedy znajda lekarstwo
hej Rusek ! 'dwójki' a nie 'dwujki' :D ................................................................................ ...................................................
Ponoć ma powstać, ale Brad Bird, największa gwiazda tego filmu, wypowiada się w tonie " powstanie, już na świętego Nigdy". Twierdzi, że, nie ma dobrej historii do opowiedzenia. Moim skromnym zdaniem, ma ciekawsze rzeczy do robienia, od poświęcania kolejnych lat życia na ślęczenie nad animacją :) Może kiedyś ktoś inny to zrobi :(
Nom, a wielka szkoda. ;(((
Brad Bird ma pomysł na sequel animowanego przeboju "Iniemamocni".
Reżyser oryginalnego filmu z 2004 roku poinformował, że planuje zrealizować kontynuację, ale dopiero wtedy, gdy naprawdę będzie na to gotowy.
- Chcę nakręcić ten sequel, bo mam w głowie kilka dobrych pomysłów - oświadczył Bird. - Myślę, że dzięki nim druga część "Iniemamocnych" będzie tak samo dobra, a nawet lepsza od pierwszej. Dla mnie idealnym sequelem był film "Toy Story 2", bo zabrał bohaterów w zupełnie nowe miejsca nie odrywając ich od wydarzeń z oryginału. Na tym chcę się wzorować. Nie mam jednak jeszcze całej koncepcji, a nie zamierzam kręcić filmu tylko po to, żeby szybko zbić kasę. Chcę, aby ten sequel był idealny.
Takie coś znalazłem..
jedyny któremu AŻ TAK nie zależy na kasie czyli film będzie świetny jeśli powstanie ;)
a czy Iniemamocni: Podziemne starcie http://www.filmweb.pl/videogame/Iniemamocni%3A+Podziemne+starcie-2005-642081 to nie jest taka jakby kontynuacja?
racja, mowa o filmie ale ta gra teoretycznie jest kontynuacją filmu gdyż wydarzenia w grze występują bezpośrednio po filmie.
Jak dla mnie mogli by stworzyć historię upadłego bohatera. Wiecie na początku Iniemamocnych było pokazane jak ludzie znienawidzili superbohaterów a to spowodowało, że jakiś superbohater zbzikował i stał się złoczyńcą potem się ukrył na wiele lat szykując zemstę i w końcu się pojawił 10 lat po wydarzeniach z pierwszej części oczywiście rodzina Iniemamocnych ma własne problemy (niestety nie wiem ile mieli w jedynce lat), i żeby pokonać tego złego to muszą pokonać te problemy i na nowo się zjednoczyć bo inaczej wszyscy ludzie zginą. :)
a wyspa Syndroma (wraz ze sprzętem) została zamieniona w (wakacyjny) obóz szkoleniowo-wypoczynkowy dla superbohaterów.
marzenia jak widać się spełniają ;)
https://www.facebook.com/PixarTheIncredibles/photos/a.157549361054.149620.177650 71054/10152460997271055/?type=1&stream_ref=10
jeszcze nie jest ustalona konkretna, oficjalna data. 2015 rok jest bardzo ciężki dla pixara. po raz pierwszy wychodzą 2 filmy w jednym roku (!) wszystko zależy pewnie od tego jak sobie poradzą...
Dziękuję za odpowiedź. :) Pewnie jeżeli wyrobią się na rok 2016 to i tak będzie dobrze. Musi tez ktoś napisać jakiś dobry scenariusz, a więc niech się nie śpieszą. Najważniejsze, że zdecydowali się na kontynuację. :)