Instynkt zabójcy

Instinct to Kill
2001
6,1 417  ocen
6,1 10 1 417
Instynkt zabójcy
powrót do forum filmu Instynkt zabójcy

GNIOT!!!

ocenił(a) film na 1

Właśnie przez takie filmy nienawidzę amerykańskiego kina. Film głupi jak Bolka trampki - otóż wspaniały nauczyciel, który rozgromił bez problemu trzech osiłków w barze, szkoli kobietę (żonę mordercy) aby mogła się bronić przed swym mężem. Jakież to on mądre rzeczy opowiada, jakiż to on świetny, a jak dochodzi do konfrontacji z jej mężulkiem, to dostaje wpierdol aż miło... Na dodatek sceny walk są tak okrutnie sztuczne, jak i dialogi w tym filmie. Ogólnie kupa. Szkoda oczu na ten kit.

marcin_glowacki

I to mówi człowiek który ma w ulubionych tylko 1 film "Zandarm się żeni". Dla mnie ten film jest dobry.

ocenił(a) film na 1
AmAzonkA_4

Widać przez przypadek coś kliknąłem - bo inaczej nie miałbym nic w "ulubionych".
Dla mnie ten film to kiła, ale niektórzy lubią filmy typu "Strażnik Teksasu", itp. Także myślę że to film właśnie dla takich odbiorców.

ocenił(a) film na 5
marcin_glowacki

Przecież logiczne jest, że jednym się coś podoba, a drugim nie. O gustach się nie dyskutuje ;) Mi się ten film podoba ale tylko dlatego, że gra tam Mark Dacascos, inaczej też uważał bym go za filmy klasy C.

ocenił(a) film na 8
BLUE_DRAGON

Mnie tez sie podobał film i dzisiaj chyba sobie obejrze:-)