http://news.softpedia.com/news/Adaptation-After-Stephenie-Meyer-s-The-Host-Shoot s-Next-Year-139018.shtml Tekst można przetłumaczyć na http://translate.google.pl/#
http://perezhilton.com/2011-05-04-saoirse-ronan-lands-the-host
Mamy Melanie. Moim skromnym zdaniem- tragedia. To dziewczynka nie kobieta.
Chciałabym, bo na Pet byłaby ok. Martwi mnie jednak, że nawet filmweb podaje: ,,Saoirse Ronan ("Hanna") została wybrana jako odtwórczyni GŁÓWNEJ roli w filmie "The Host". Obraz jest adaptacją powieści Stephenie Meyer wydanej w Polsce pod tytułem "Intruz".
Na jednej z amerykańskich stron (której nie mogę znaleźć) tłumaczyli, że aktorka świetnie się nadaje, bo ma idealne oczy, rysy twarzy i atletyczną budowę ciała, a gdy przefarbuje się jej włosy na ciemniejsze i doda trochę opalenizny będzie świetną Melanie.
http://film.wp.pl/id,117997,title,Saoirse-Ronan-pod-kontrola-obcego-intruza,wiad omosc.html?ticaid=1c3e5 WP również nie pozostawia nadziei.
Ja tak samo, przecież ona nawet ładna nie jest!!!! Melanie była piękna! Boże tylko nie to ;/
Ej właśnie sprawdziłam, że ona ma 17 lat tylko! I co, miałaby mieć takie sceny z aktorami grającymi Jareda i Iana? Wątpie. To na pewno jakaś pomyłka. Już prędzej na Pet.
Tak totalna klapa ryczeć się chce!!!!!!!!!! A właśnie oni tam prawie sex uprawiają a ona jest taka młoda!!!
Też mi sie płakać chce! Na serio nie wierzę w ten koszmar. Jak mogli ją wybrać do takiej roli? Kto w ogóle za to odpowiada? To jakaś tragedia. Kurde ona młodsza ode mnie jest! W sumie znowu jej wiek mi tak nie przeszkadza jak jej wygląd. Po prostu próbuje sobie wyjaśnić, że zaszła tu ogromna pomyłka i że ona nie będzie grać Melanie. Przecież to by była porażka filmu!
Mi również się ten wybór nie podoba. Zupełnie inaczej sobie wyobrażałam Melanie . Intruza czytałam zaraz po Sadze, więc Melanie sama nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie tak mniej więcej oczywiście jak Leah Clearwater czyli jak Julia Jones. No cóż charakteryzatorzy będą się mogli wykazać. Załoga Sagi tez nie wszystkim odpowiada (choć jak dla mnie jest super dobrana), więc nie można się spodziewać, że i w tym przypadku wszystkim się dogodzi :) pozdrawiam :)
Niech ona zagra Pat jakoś się z tym pogodzę chociaż miałam inne opcje ale na Mel to ona w ogóle nie nadaje. Czy oni w ogóle to czytali czy tylko przelecieli po tej książce.
No właśnie! Niech Pet zagra, Mel jest ważniejsza!. Pewnie nie czytali książki. Dziwię się Meyer, że się zgodziła. Będę ryczeć :( Jak ona zagra Mel, to nie wiem co to będzie. Stanowczo za brzydka!!!!!!
Jeszcze się okażę, że aktor który miał grać brata Melanie awansuje na Jareda bądź Iana... Ona jest taka niewinna... Melanie miała pazur. Tylko jakiś cud albo przeszczep twarzy tutaj pomoże.
Zgadzam się w 100%. Powinni się miliard razy zastanowić, czy na pewno chcą, by to ona grała Melanie. Czy oni nie słuchają fanów? Nigdy przez nikogo nie padła propozycja, żeby ona grała Mel!
Z drugiej jednak strony, może ja przerobią komputerowo. Skoro z człowieka można zrobić avatara. Ma niektóre zdjęcia, które jestem w stanie zaakceptować. Moja wyobraźnia działa na pełnych obrotach, ale litości.
To jakaś totalna pomyłka przecież oni będą musieli ją totalnie przerobić i po co się tyle męczyć nie prościej wybrać kogoś odpowiedniego przy kim nie będzie tyle roboty!!!
No właśnie. Tyle tu było fajnych propozycji! A oni wybrali takie coś! Oczywiście, że stracą połowe fanów. Tutaj nawet przeróbki nie pomogą.
To staroświeckie myślenie, ale może rodzinka grubo posoliła jury castingu. Melanie nie miała przypadkiem brązowych oczu? Czytałam książkę już ponad rok temu, więc stąd moje pytanie.
Miała brązowe, ale trochę zieleni też było. Tak jak moje, z tym, że teraz prawie całe mam zielone.
Wiesz co, od razu tak pomyślałam jak Ty. Bo myślę, że z własnej woli to by jej chyba nie wybrali ;/
Czekam jeszcze na resztę obsady, ale przysięgam jeśli mi popsują (żeby się brzydziej nie wypowiedzieć) główne postaci męskie to do kina nie idę. Nie dam im zarobić na tym dziadostwie nawet 15 zł. Tak się składa, że ludzie są wzrokowcami, więc ta aktorka musiałaby chyba tańczyć na rzęsach żeby mnie zachwycić. Ja cały czas widzę w niej dziewczynkę z nostalgii anioła.
Niech lepiej aktorzy będą brzydcy, będą pasować do niej. U niej na filmwebie już ktoś założył temat, że ma grać w intruzie. I że dziwi się, że przyjęła rolę. A ja sie dziwię, że ją wybrano!!! Przecież to jakaś tragedia....
Pociesza mnie fakt, że ludzie tak dobrze wypowiadają się o jej grze aktorskiej. Może jak jej wyprostują włosy, zmienią kolor, opali się, pomalują, wystylizują i zadziała magia kina to coś z tego będzie. Tonący brzytwy się chwyta. Oby tylko nie zrobili z tego filmu ,,radosnej bajki o człowieku i duszy" (podobnie jak w Igrzyskach śmierci, które należą do książek brutalnych dali próg lat 13, a ja liczyłam na przynajmniej +15)
Też jestem zaawiedziony ;/ W porównaniu do mojej Melanie z wyobrażni ta aktorka to szkarada...nawet na Pet nie pasuje...
Zgadzam się :( Ale tą Pet to już bym jakoś zniosła, Mel jest ważniejsza. Ja tak bardzo chciałam, żeby Mel zagrała Sophia Bush :( Nie jest jeszcze to wszystko potwierdzone, ale jeżeli ta aktorka zagra Melanie to chyba będziemy musieli się z tym pogodzić ;/ Może jeszcze jakoś ją zrobią i będzie ładnie wyglądać, choć boję się, że to marzenie ściętej głowy :( Ciekawe jaką ''niespodziankę'' zrobią nam z Jaredem i Ianem...
Jestem okropnie zawiedziona, że postać Melanie ma grać w gruncie rzeczy dziewczynka. Ja ciągle kojarzę ją z "Nostalgią Anioła'. Nie lubię jej jako aktorki, wyglądem kompletnie nie przypomina mi Wagabundy/Mel i nie mam aż tak wielkiej wyobraźni by stworzyć obraz Mel przed swoimi oczami jako Saoirse. Mel była wysportowana, miała oliwkową cerę, inne oczy, rysy twarzy, WSZYSTKO! A Saoirise jest bladą blondynką, o jeśli się nie mylę jasnych oczach. Ponadto Melanie miała w sobie to COŚ czego u tejże aktorki nie widzę. Nie pasuje mi również do roli Pat, bo ona kojarzy mi się z pięknem. Podsumowując mam nadzieję, że jest to jednak jakiś żart, a nie potwierdzona informacja. Czekam w takim razie na dalszą obsadę, jeśli i ona mi się nie spodoba, a zostanie potwierdzona, wątpię bym poszła do kina. Nie ma sensu marnować pieniędzy na coś co z góry okazuje się klapą. Owszem obejrzę film, ale miesiąc później na internecie.. Widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat.
kiedy pierwszy raz o tym przeczytałam, myślałam że to plotka, ale później zaczęłam w to wierzyć i się załamałam. niedawno oglądałam film z jej udziałem ("niepokonani") i strasznie mnie od niej odrzucało, nawet nie wiem co dokładnie mi w niej przeszkadza, po prostu jej nie lubie.gdyby miała grać pet to jeszcze bym to zniosła- w końcu pojawia sie jedynie w koncowce, ale jesli będzie grać melanie, to też nie pójdę do kina, tylko ściągnę. ona zepsuje ten film...
Zgadzam się, Melanie była piękna. I z tą aktorką będzie dużo roboty, żeby jakoś wyglądała. Jak zobaczyłam jej zdjęcie po raz pierwszy to byłam bliska płaczu :( Dużo gorzej być nie mogło ;/ Mam cichą nadzieję, że jednak wybiorą kogoś innego. Do kina pewnie pójdę, ale dvd już nie kupię. A takie nadzieje wiązałam z tym filmem. Stracą fanów po prostu.
Ale na dole tej wiadomości jest jednak powiedziane że główną role będzie grać ta cała Saoirse Ronan. Szkoda bo pomyślałam że jak zmienili reżysera to i aktorów zmienią.
Tak, też to przeczytałam :( I również żałuję. Nie wiem po co w ogóle się za to zabierają :( Już bym wolała, żeby ten film nie powstał.
Ostatnio zobaczyłam zdjęcia Chrisa Hemswortha i nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że jego wezmą do roli Jareda xD
Chris jako Jared jeszcze okej, ale przecież ta dziewczyna jest jeszcze dzieckiem! Melanie była ciemnej karnacji o ciemnych oczach piękną kobietą, nie dzieckiem!
Błagam, wybierzcie mnie na reżysera a zrobię wam taki 'The host', że kino zapamięta mnie i film na zawsze.