Jak myślicie, kto będzie nowym wrogiem Iron Man'a?
Może to będzie Mandaryn? Piszcie swoje opinie.
No mógłby być to Madarin. I do tego w jego rolę fajnie jakby się wcielił Johnny Depp. Pasowałby..
Tylko nie Mandaryn i bajeczka o 10 kosmicznych pierścieniach, niech nie robią pośmiewiska, jak jedna z powyższych wypowiedzi: Deep jako Chińczyk, buahahahaha...
Do Twojej waidomości. Depp jest chińczykiem!!! Mógłbyś to lepiej sprawdzic zanim ośmieszasz innych.
A czy ktoś Ciebie obraża. Pyskujesz na forum bo w życiu prywatnym to pewnie małe kajtki z podstawówki cię biją.
Zabawny jesteś, tylko czemu nikt się nie śmieje hmm? Idz lepiej udzielaj głosu na forum dla X-menów i Spidermanów;))
teraz pisze na tej stronie że ma to być Justin Hammer teraz jestem ciekaw kto to będzie naprawdę
No Mandaryn mógłby być być.JA bym bardzo chciał żeby zrobili film z pomieszanymi bohaterami Marvela.Tak jak było np w Spidermanie w bajce.Że był jeden bohater z każdego komiksu.
Kluska przecież są pomieszani. Obejrzałeś ostatniego Hulka? Tam na końcu tony stark przychodzi pogadać z generałem Rossem, i pojawia się nazwisko Nick Furry (Samuel L Jackson). W Iron Manie 2 poza Iron Manem, jako jego pomocnicy pojawią się inni przyszli Avengers. Konkretnie War Machine, Hawkeye (Sokoleoko), Black Widow (Czarna Wdowa). Samuel Ma kontrakt na 6 albo 8 filmów. Pojawi się też w filmie "Thor" i "Captain America: The First Avenger", ma też kontrakt na 2 części avengers. Zauważcie, że na końcu pierwszej części, po napisach końcowych Samuel mówi Tonniemu, że chce z nim porozmawiać o projekcie Avengers, te wszystkie filmy będą połączone ;)