7,3 267 tys. ocen
7,3 10 1 267430
6,0 50 krytyków
Iron Man 2
powrót do forum filmu Iron Man 2

Jak myślicie, kto będzie nowym wrogiem Iron Man'a?
Może to będzie Mandaryn? Piszcie swoje opinie.

ocenił(a) film na 5
Darkholme

No Mandaryna była by świetna, też bym chciał ją tam zobaczycz.

Dude_

Dude niewiem czy wiesz ale to było żałosne...

ocenił(a) film na 8
Dude_

zalosne ? nieee raczej zabawne ... Tak trzymac !

użytkownik usunięty
Darkholme

No mógłby być to Madarin. I do tego w jego rolę fajnie jakby się wcielił Johnny Depp. Pasowałby..

ocenił(a) film na 7
Darkholme

Tylko nie Mandaryn i bajeczka o 10 kosmicznych pierścieniach, niech nie robią pośmiewiska, jak jedna z powyższych wypowiedzi: Deep jako Chińczyk, buahahahaha...

ocenił(a) film na 5
deamon82

Do Twojej waidomości. Depp jest chińczykiem!!! Mógłbyś to lepiej sprawdzic zanim ośmieszasz innych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
deamon82

A czy ktoś Ciebie obraża. Pyskujesz na forum bo w życiu prywatnym to pewnie małe kajtki z podstawówki cię biją.

ocenił(a) film na 7
Dude_

Nie ty mnie nie bijesz, wracaj do wieczorynki i w pieluchę wskakuj

ocenił(a) film na 5
deamon82

Daremny jestes koleś

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
deamon82

Zabawny jesteś, tylko czemu nikt się nie śmieje hmm? Idz lepiej udzielaj głosu na forum dla X-menów i Spidermanów;))

Dude_

Eeeee, od kiedy to Deep jest chinczykiem :|?

ocenił(a) film na 10
Darkholme

teraz pisze na tej stronie że ma to być Justin Hammer teraz jestem ciekaw kto to będzie naprawdę

Darkholme

No Mandaryn mógłby być być.JA bym bardzo chciał żeby zrobili film z pomieszanymi bohaterami Marvela.Tak jak było np w Spidermanie w bajce.Że był jeden bohater z każdego komiksu.

Kluska19921

Iron Man, Spiderman i Thorgal to byłby wymiot :D

Kluska19921

Kluska przecież są pomieszani. Obejrzałeś ostatniego Hulka? Tam na końcu tony stark przychodzi pogadać z generałem Rossem, i pojawia się nazwisko Nick Furry (Samuel L Jackson). W Iron Manie 2 poza Iron Manem, jako jego pomocnicy pojawią się inni przyszli Avengers. Konkretnie War Machine, Hawkeye (Sokoleoko), Black Widow (Czarna Wdowa). Samuel Ma kontrakt na 6 albo 8 filmów. Pojawi się też w filmie "Thor" i "Captain America: The First Avenger", ma też kontrakt na 2 części avengers. Zauważcie, że na końcu pierwszej części, po napisach końcowych Samuel mówi Tonniemu, że chce z nim porozmawiać o projekcie Avengers, te wszystkie filmy będą połączone ;)

Darkholme

Mandaryna nie będzie, ale Mickey Rourke ma ponoć zagrać Crimson Dynamo. To Rosyjski odpowiednik Iron Mana, w komiksach jest członkiem rosyjskiej grupy superbohaterów :)