Nie. Żartowałem. Nie cierpię. Ociekają głupotą.
"Mamo mamo, im się film podobał, a mi się nie podobał nie, więc muszę ich nazwać głupkami, żeby nie wyszło, że ja taki jestem".
Ciekawe co wy macie z tym ocenianiem osobowości innych ludzi, którym dany film się podobał. Pod każdym filmem tego typu, zawsze jest natłok tego typu bezwartościowych komentarzy, ten ciągły płacz, że... "innym się film podobał, a mi nie, no to muszę coś złego na nich powiedzieć, że są dziećmi, głupkami, gimbusami itd., bo wychodzi na to, że ja jestem głupi, a oni mądrzy, skoro film ze średnią oceną 7.5/10 im się podobał, a mi nie".
A tym czasem, sami zachowujecie się jak zgraja internetowych dzieci.
Hipokryci.
A odnośnie tematu, wg mnie to najgorsza część Iron Man. Nadal oglądalna, ale nie dorasta do pięt poprzednim.
I co się dziwisz, społeczność internetowa na początku to były dzieci neo a teraz to już, hejterzy, trolle, spinacze i nie wiem jeszcze ile nowych nazw ciągle powstaje ale powstają i jest to właśnie głównie zasługa gimbusów bo jest ich w sieci coraz więcej i więcej, podobnie jak zwrotów których się używa. "Zgraja internetowych dzieci" to nawet nie jest nic obraźliwego. To są dzieci i tyle, nie ma w tym żadnej hipokryzji ponieważ gryzą się zazwyczaj między sobą (innymi dziećmi).
Zdecydowanie część 3 kuleje, mało w niej Iron Mana i końcówka jest po prostu śmieszna. Hishe fajnie to podsumowali.
http://www.youtube.com/watch?v=OUYW0JyzydA