Jestem fanem komiksów takich jak Iron Man Spider Man tak jak zrobili ten film to dla mnie arcydzieło naprawdę dobry efekty specjalne też są znakomite :D :)
świetny - daję również dziesiątkę za całokształt: wciągającą akcję i efekty specjalne
zgadzam się jak najbardziej! rewelacja, obsada świetna efekty ekstra wszystko w jak najlepszej jakosci
Nie czytałem komiksów, ani nie oglądałem bajek, ale film mi się zajebiście podobał, zresztą podobnie jak Transformes. Oby więcej było takich filmów.
Oglądałem trzy (albo i cztery?) razy i za każdym razem świetnie się
bawiłem. :o)
Sceptycznie zawsze podchodzę do tego rodzaju kina. Zabierałam się za Iron
Man-a ze 4ry razy i za każdym razem miałam jakąś wymówkę żeby nie oglądać.
Zmobilizowałam się. Zasiadłam wygodnie na kanapie. Zrobiłam popcorn.
Otworzyłam piwo. I? I muszę się przyznać że popcornu nie ruszyłam. Piwa wzięłam ze dwa łyki na początku. A później nie mogłam oderwać oczu od
ekranu! Rewelacyjny! Niesamowite efekty specjalne. :)
De beściak jeśli o superheromovies chodzi. Bez wątpienia.
Fabua, intrygi, gra Downeya, motywy z Pepper, efekty, cała ogólna atmosfera. A no i moja audica ;)
Czekam na dwie kolejne części..
IronMan jakoś zawsze mnie omijał czy to w komiksie czy w innej postaci. Ale na TEN FILM czekałem z zaciekawieniem. Po pierwsze Obsada, po drugie wszystkie te militarne zabawki które pojawią się w filmie. Tak więc zasiadłem w kinie z butelką wody.
Film jest kapitalny, taki jaki być powinien, Proporcja Stark/Ironman wyważona idealnie, humor, akcja i to coś pomiędzy bohaterami, dźwięk i obraz Wyszedłem z kina zadowolony, po pierwsze dobrze się bawiłem po drugie film mnie nie rozczarował.
Wydanie DVD kupiłem pierwszego dnia gdy się pojawiło.
Jedyne minusy to brak metalowego pudełka o które ten film aż się prosi (może wydadzą tak całą trylogię kiedy powstanie, tak jak zrobili z Bournem. Ale wtedy będzie za późno bo będę miał poprzednie dwa filmy w zwykłych)
I Drugi mało dodatków.
Tak czy inaczej teraz zasiadam przed ekranem i oglądam Ironmana w domu jak chcę uciec na dwie godzinki od rzeczywistości. DO tego kufel zimnego piwa.
Co do kontynuacji mam nadzieję że ekipa nie da się porwać złej fali i go nie spierniczy, tak jak miało to miejsce z Transformersami 2.
Ale czekam na powrót Tony`ego Starka alias Ironman i na pewno pojawię się w kinie w dniu premiery.
3