7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385825
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Jestem fanem komiksów takich jak Iron Man Spider Man tak jak zrobili ten film to dla mnie arcydzieło naprawdę dobry efekty specjalne też są znakomite :D :)

ocenił(a) film na 8
qlimaxqdance

Dobrze gadasz,według mnie to jest najlepszy film z marvela jaki widziałem.

użytkownik usunięty
qlimaxqdance

świetny - daję również dziesiątkę za całokształt: wciągającą akcję i efekty specjalne

qlimaxqdance

zgadzam się jak najbardziej! rewelacja, obsada świetna efekty ekstra wszystko w jak najlepszej jakosci

ocenił(a) film na 10
qlimaxqdance

Nie czytałem komiksów, ani nie oglądałem bajek, ale film mi się zajebiście podobał, zresztą podobnie jak Transformes. Oby więcej było takich filmów.

ocenił(a) film na 8
qlimaxqdance

Oglądałem trzy (albo i cztery?) razy i za każdym razem świetnie się
bawiłem. :o)

ocenił(a) film na 9
qlimaxqdance

Sceptycznie zawsze podchodzę do tego rodzaju kina. Zabierałam się za Iron
Man-a ze 4ry razy i za każdym razem miałam jakąś wymówkę żeby nie oglądać.
Zmobilizowałam się. Zasiadłam wygodnie na kanapie. Zrobiłam popcorn.
Otworzyłam piwo. I? I muszę się przyznać że popcornu nie ruszyłam. Piwa wzięłam ze dwa łyki na początku. A później nie mogłam oderwać oczu od
ekranu! Rewelacyjny! Niesamowite efekty specjalne. :)

xx3xx3xx

De beściak jeśli o superheromovies chodzi. Bez wątpienia.
Fabua, intrygi, gra Downeya, motywy z Pepper, efekty, cała ogólna atmosfera. A no i moja audica ;)
Czekam na dwie kolejne części..

ocenił(a) film na 10
Dehzz

A najlepsze że robią drugą część!:D)
Wyprodukuje ja Myszka Miki ale palicho

ocenił(a) film na 9
Avokados_MALE435

IronMan jakoś zawsze mnie omijał czy to w komiksie czy w innej postaci. Ale na TEN FILM czekałem z zaciekawieniem. Po pierwsze Obsada, po drugie wszystkie te militarne zabawki które pojawią się w filmie. Tak więc zasiadłem w kinie z butelką wody.
Film jest kapitalny, taki jaki być powinien, Proporcja Stark/Ironman wyważona idealnie, humor, akcja i to coś pomiędzy bohaterami, dźwięk i obraz Wyszedłem z kina zadowolony, po pierwsze dobrze się bawiłem po drugie film mnie nie rozczarował.
Wydanie DVD kupiłem pierwszego dnia gdy się pojawiło.
Jedyne minusy to brak metalowego pudełka o które ten film aż się prosi (może wydadzą tak całą trylogię kiedy powstanie, tak jak zrobili z Bournem. Ale wtedy będzie za późno bo będę miał poprzednie dwa filmy w zwykłych)
I Drugi mało dodatków.

Tak czy inaczej teraz zasiadam przed ekranem i oglądam Ironmana w domu jak chcę uciec na dwie godzinki od rzeczywistości. DO tego kufel zimnego piwa.

Co do kontynuacji mam nadzieję że ekipa nie da się porwać złej fali i go nie spierniczy, tak jak miało to miejsce z Transformersami 2.
Ale czekam na powrót Tony`ego Starka alias Ironman i na pewno pojawię się w kinie w dniu premiery.

3