Juz wkrótce wszyscy spotkają się w jednym filmie. W Iron Men na końcu filmu pojawia się Nick Fury, natomiast w najnowszym Hulku pojawi się Tony Stark/Iron Men. Wspólnie stworzą grupę Avengers.
Robert Downey Jr. - Tony Stark / Iron Men
Samuel L. Jackson : Nick Fury
Hilary Swank : Czarna wdowa
Terrence Howard : Jim Rhodes / War Machine
Edward Norton : Bruce Banner / Hulk
I skąd masz take wiadomości?
Przed Avengers mają być jeszcze filmy Captain America oraz Thor i to właśnie dwóch tytułowych bohaterów tych filmów razem z Tonym Starkiem ma tworzyć Avengers. Tak obecnie podaje studio Marvela, z czego i tak jest to tylko ich miła chęć a nie realny plan z budżetem, scenariuszem i tak dalej...
Dokładnie. Mają być jeszcze Captain America i Thor. Nikt niema pewności w 100 procentach, ale ostatnie wyniki Iron Mena przybliżają nas do tego pomysłu.
Avengers zostanie nakręone dopiero po:
* Iron Manie
* Hulku
* Kapitanie Ameryce
* Ant-manie [w którym wystąpić może Wasp]
* i po Thorze
jest to potwierdzona unformacja. Marvel nie chce się speiszyć z Avengers, jak to było z JLA od DC Comics. Jak widać w pierwszym filmie o Mścicielach wystąpi pierwszy skład z komiksu [no prawie pierwszy (:]
A ja mam takie pytanie w związane ze Spider-manem i innymi bohterami.
Pamiętacie jeden z odcinków pajączka w którym Biąder i Madam Web przenieśli Spidera i superłotrów na jakąś tam planetę? Jak nazywała się te odcinki? Nie wiecie może czy jest w planach film o tym?
Beyondera stoworzył planete Battleword, gdzie przeniósł naszych bohaterów. Tam spider zdobył symbiota.
Tak było przynajmniej w seri komiksów Secret Wars. http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Wars
Serial opierał się na podobnej fabule (jeśli jeszcze dobrze pamiętam), tylko że spider nie zdobył tam symbiota.
A czy taki film powstanie??
Może twoje wnuki się go doczekają, albo ktoś da mi kase to nakręce:)