witam,
dzis mialem mile zaskoczenie w kinie helios katowice - IRON MAN w cyfrowej jakosci!
ogladalo sie poprostu nieziemsko, nareszcie super obraz w kinie, a sam film, poprostu swietny!
Ja też byłem w Katowicach w Heliosie i wszystko by było spoko, gdyby nie jakies problemy techniczne :/ Mieliśmy przerwe w filmie jakieś 10 min, nawet kurtyny sie zasłoniły (już myślałem że nie puszczą reszty). Na szczęście puścili, nawet 2 sceny powtórzyli (chyba przewineli za bardzo ;))
Ale to nie pierwszy raz tak miałem, jak byłem na "Piratach 3" to też były takie kłopoty, ale wtedy nam nie przewinęli tylko po tych kliku minutach film leciał dalej i nie widzieliśmy tych kilku minut
p.s. Do Heliosa w Katach już nie pójde.
ja wczoraj oglądałem w heliosie z Białegostoku... fakt obraz powala dźwięk również :) i film super.
w niektórych momentach aż drżała jakaś obudowa chyba od wentylacji pod sufitem hehe :)
Bylem w srode tez w Heliosie w Katowicach, fakt - dzwiek i obraz super, ale szczerze mowiac nie zobaczylem jakiejs roznicy w porownaniu do innych filmow. Po czym wy to ludzie poznajecie? :P
...a ja się wychylę i powiem, że byłem w "sokole" naszym niewielkim w Krośnie, projektor cyfrowy to świetna rzecz, obraz jak z DVD w kinie mhmhm :D... koleś pracujący w kinie powiedział, że jest tylko kilka takich projektorów w całej Polsce
Przed filmem jest reklama tego projektora :P Ale jak się zastanowisz nad samym obrazem to zauważysz że nie masz takiego piachu przez cały film
u mnie nie było tej reklamy, ani żadnych trailerów nawet, prawdopodobnie, gdyż to był ostatni seans i było opóźnienie 2-3 minutowe... obraz super, ale troszeczkę klimatu ubyło przez tą super jakość
W Gdańskim kinoplexie także jest wersja cyfrowa :) Faktycznie nieziemskie wrażenia.
Właśnie z kina w Gdańsku (Kinoplex-Helios)i ta cyfrowa wersja mnie i mojego kumpla powaliła. Na takie filmy właśnie warto chodzić do kin. I mam wielką nadzieję, że będzie więcej filmów w tej wersji, czyli Cyfrowej. Pozdro4all