Iron Man vs. Incredible Hulk
Chciałbym zrobić proste głosowanie by zobaczyć który film ceni więcej osób,
nie ukrywam że zainspirował mnie temat '___' Każdy może oddać tylko jeden głos. Możliwa jest również zmiana głosu.
Tak więc krótko i bez żadnej argumentacji, typy są 2:
- Iron Man
- Incredible Hulk
Zapraszam do głosowania
Iron Man, chociaż Incredible Hulk też jest świetnym filmem!Norton zrobił swoje :)
Glos na Iron Mana, chociaz Hulk calkiem niezly i koncowka zapowiadajaca polaczenie sil.... ale kto to jest... Nik Furry?? Kojarze go z Punishera z gierki na automatach...
szef S.H.I.E.L.D., że tak powiem w komiksach zawsze zrzeszał superbohaterów, tak na przykład powstali avengers ;)
Troche bez sensu temat bo po oc porównywać akurat te dwa filmy? A pozatym głosowanie nie jest potrzebne, wystarczy spojrzeć na oceny i liczbę oddanych głosów przy każdym z filmów.
Iron Man
Jako jeden z argumentów do pytania użytkownika "wodzu":
przynajmniej dlatego, ponieważ Hulk wyszedł niedługo po Iron Manie, a to są dwaj superbohaterowie należący do jakiejś tam korporacji Nicka Furego :)
hehe :P jakaś tam korporacja :) poczytaj na ten temat :P
mi się osobiście jedna rzecz nie podoba...czemu Nicka Furego gra Samuel L Jackson ?! Dobrze że mu opaske zostawili :)
Obydwa filmy to typowe sredniaki :( Niestety po dobrej pierwszej czesci spodziewalem sie co najmniej takiej samej drugiej . Niestety Hulk 2 zawiódł na calej linii . Po Iron Man nie wiedzialem czego sie spodziewac . Mimo wszystko tez nie zachwycil , slabizna jak poprzedni . Chyba sie robie za stary na takie bajeczki :)
normalnie ogień a woda hulka oceniłem na 5 iron mana na 9 chyba widać róźnice dawno czekałem na jakieś fajne sf i nie mogłem go znaleść az wkońcu sie udało
stanowczo Incredible Hulk, ale oba filmy świetnie się dopełniają. Teraz brakuje tylko Thora, Nicka Fury'ego i The Avengers - koniecznie w takiej kolejności :D
Jak bym miał wybierać między "Hulkiem" Anga Lee a "Iron Mana" to bym się nie był taki pewny ale w przypadku "Incredible Hulk" to zdecydowanie oddaje głos na "Iron Mana".
Ciekaw dla czego Incredible Hulk kończy się sopotkaniem pana Starka z generałem w barze - tak niby przypadkiem ?? :DDDDDDDDDDD
PS do powyższego
To jedyne co było w dobre w filmie o panu "wielkim zielonym" :DDDDDD