Bardzo mnie ciekawi czy ktoś z Was został do samego końca - przeczekał napisy - i oglądnął ostatnią scenę?? ;)
Mnie jak zwykle wyciągnela z sali dziewczyna przed zakonczeniem napisów :/ tak samo było na transformers... Mozesz zdradzic co bylo na koncu ???
Ja akurat tę scenę po zakończeniu napisów widziałem gdy wszedłem do sali przed rozpoczęciem kolejnego seansu, na który właśnie przyszedłem, ale po jego zakończeniu tak jak większość widzów musiałem rychło udać się do pewnego miejsca... :-)
A ja jestem dumny z mojej dziewczyny, bo została ze mną dzielnie do końca;) Ale nie warto było:P Scena z 20 sec - pojawia się jakiś koleś (sorrki ale nie wiem kto to jest, bo dokładnie w temacie Avengers nie siedzę) i mówi do Starka, że świat bohaterów jest większy niż mu się wydaję i czy chce usłyszeć o projekcie Avengers... i koniec :P Poszukaj na youtubie na pewno jest ta scena - chciałem znaleźć ale jakoś nie widzę..
a tutaj kogoś fantazja poniosła:
http://pl.youtube.com/watch?v=-TcZQmtgzxs
:D
Musiałam iść drugi raz do kina żeby to zobaczyć (na szczęście chłopak kupił mi bilet). Nick Fury YAY!!!!
Nie byłam na filmie w kinie, a moja kopia nie dochodziła do napisów, lol. Ale nie radziłabym sie cieszyć zbyt wczesnie. Oni Avengers'ów' planują już od bardzo dawna i jak widać nie mogą sie zdecydować, kiedy cos z tym zrobić. Czekają na wiecej ekranizacji z super bohaterami, żeby mieć szerszy wybór. Ale ile można?
"Avengers" powstanie, to pewne. Mają jeszcze nakręcić drugą część Iron Mana, film o Thorze i Kapitanie Ameryce. Są już znane nawet plany dat premier tych filmów. 6 tygodni po premierze "Kapitana Ameryki" do kin mają wejść "The Avengers". Bo oni muszą mieć chyba co najmniej kilku bohaterów, żeby zrobić team? Oprócz wspomnianych ma się też pojawić Ant Man.
To ten kolo, co potrafi zmieniać rozmiary swojego ciała, dzięki kostiumowi. Wg mnie najgorszy ze wszystkich herosów tworzących avengers. Ale , to tylko takie moje skromne zdanie;)
Ant man to nie jest taki co się powiększa. To Giantman się powiększa. Ant man to taki co chodzi w kostiumi robala. Według mnie antman to nie wypał i najgorszy pomysł marvela. Zamiast niego w ekranizacji Avengers moglby się pojawić Wolverine ;D W niektórych orginalnych komiksach amerykańskich pojawiał się jako członek Avengers. Dla mnie byłoby super jakby wsadzili Wolviego w ten projekt ;D
ok... tym bardziej nie wiem o co chodzi...
Ale kojarzę Wolverine'a! <brawo>! ^^'
No, ale Logan jest członkiem Avengers od niedawna i w dodatku posiada go inna wytwórnia :( Ale Hugh Jackman ostatnio się wypowiedział że zagrałby w tym filmie gdyby mu zaproponowali! Więc szansa jest, może Marvel go odkupi :D