7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385830
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man

Znakomity!

ocenił(a) film na 9

Jeden z lepszych filmów, jakie widziałem w tym roku. Świetne aktorstwo, fabuła opowiedziana w sposób lekki i wciągający, efekty na najwyższym poziomie. Dawno nie czułem się tak zadowolony po obejrzeniu jakiegoś filmu.

użytkownik usunięty
Krzysiu011089

Mi seans minął szybko, za szybko:) ale za to bardzo przyjemnie:) Leciutki film, ot tak by zaserwować sobie dawkę rozrywki:)
Polecam:)

ocenił(a) film na 9

Bo to jest film rozrywkowy pełną gębą i o to w nim chodzi - ma być lekki, miły i przyjemny dla oka. Polecam również. Naprawdę znakomity.

ocenił(a) film na 8
Krzysiu011089

Film ten jest idealny na jesienne wieczory. Bardzo miło mi się go oglądało. Fabuła ciekawa, ale jak zobaczyłem napisy końcowe to zrobiło mi się smutno bo za szybko minęło :) Polecam wszystkim ;]

MrHard

zgadzam się ze wszystkimi opiniami wyżej. film zachwyca wizalnie, do tego Tony Stark jest naprawdę zabawny, a sceny akcji wbijają w fotel. polecam jak najbardziej:)

ocenił(a) film na 9
Krzysiu011089

Zgadzam sie z wszystkimi komentarzami :) sam dalem 9/10, jedna z najelszpych ekranizacji komiksu, poprostu swietnie sie bawilem ogaldajac ten film, niezla fabula, znakomite efekty, wszystko czego trzeba w dobry amerykanskim filmie :)