moim zdaniem to do Transformersów mu troche brakuje... ale zgadzam się że film dobry, lużny i z humorem zrobiony:-) pozdrawiam
w sumie ja momentami miałam deja vu, że gdzieś coś podobnego już widziałam, gdzie... a, w TFach!
ale robert rządzi.
napewno Robert Downey jr. jest lepszy niż Shia Labeouf w Transformers dlatego uważam że oba filmy są na równym poziomie jeśli Iron niejest lepszy.
Coz jezeli chodzi o fabułem i pare ciekawych szczegułów to Iron Man jest lepszy efekty tez są bardzo dobre. Ale jezeli chodzi o walki i efekty na 100% to Transformers jest wyżej od Irona. Jednak mimo ze Iron ma u mnie ocene 9 a TF 10 to Iron bardziej mi przypadł do gustu.
Rówież dałem 9/10. Może i trochę to przesadzona ocena, ale mam sentyment do bohaterów Marvela :) (chociaż nigdy nie czytałem tego akurat komiksu). Cóż mogę powiedzieć; efekty specjalne-pierwsza klasa, delikatne poczucie humoru, wspaniała futurysyczna wizja świata, bardzo dobra gra aktorska, jeśli podobało ci się Transformers to nie zawiedziesz się na tym filmie :)
"wspaniała futurysyczna wizja świata"
gdzie ty tu czlowieku widzisz jakas futurystyczna wizje? I do tego wspaniala? Oswiec mnie.
chodzi m.in. o superinteligentny komp Starka który był gadający i normalnie z nim gadał,doradzał mu i wogóle cała firma Starka jest taka futurystyczna i technologia jakiej realny świat nieposiada(przynajmniej jeszcze)...