7,6 386 tys. ocen
7,6 10 1 385830
7,0 56 krytyków
Iron Man
powrót do forum filmu Iron Man
ocenił(a) film na 10
etylina1983

moim zdaniem to do Transformersów mu troche brakuje... ale zgadzam się że film dobry, lużny i z humorem zrobiony:-) pozdrawiam

użytkownik usunięty
etylina1983

w sumie ja momentami miałam deja vu, że gdzieś coś podobnego już widziałam, gdzie... a, w TFach!

ale robert rządzi.

napewno Robert Downey jr. jest lepszy niż Shia Labeouf w Transformers dlatego uważam że oba filmy są na równym poziomie jeśli Iron niejest lepszy.

ocenił(a) film na 9
Walker_

Coz jezeli chodzi o fabułem i pare ciekawych szczegułów to Iron Man jest lepszy efekty tez są bardzo dobre. Ale jezeli chodzi o walki i efekty na 100% to Transformers jest wyżej od Irona. Jednak mimo ze Iron ma u mnie ocene 9 a TF 10 to Iron bardziej mi przypadł do gustu.

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

Rówież dałem 9/10. Może i trochę to przesadzona ocena, ale mam sentyment do bohaterów Marvela :) (chociaż nigdy nie czytałem tego akurat komiksu). Cóż mogę powiedzieć; efekty specjalne-pierwsza klasa, delikatne poczucie humoru, wspaniała futurysyczna wizja świata, bardzo dobra gra aktorska, jeśli podobało ci się Transformers to nie zawiedziesz się na tym filmie :)

ocenił(a) film na 7
troy_gdynia

"wspaniała futurysyczna wizja świata"

gdzie ty tu czlowieku widzisz jakas futurystyczna wizje? I do tego wspaniala? Oswiec mnie.

graFFiT

chodzi m.in. o superinteligentny komp Starka który był gadający i normalnie z nim gadał,doradzał mu i wogóle cała firma Starka jest taka futurystyczna i technologia jakiej realny świat nieposiada(przynajmniej jeszcze)...

ocenił(a) film na 7
Walker_

bajery mozna tylko w domu starka zobaczyc tak jak piszesz, nigdzie indziej nie pojawia sie nic co by nie istnialo dzis. Wiec twoj zwrot "futurystyczna wizja swiata" jest mocno przesadzony.