Wsumie jest dobra obsada, efekty specjalne, troszke humoru i jakas fabuła. Ale tak naprawde aktorzy nie sa zmuszeni zeby wspiac sie na wyrzyny swych umiejetnosci, akcji jest dosc mało i tak naprawde wiadomo co sie stanie od poczatku filmu... Niby w czym jest on lepszy np od Incredible Hulk ???
Proszę Cię popraw trochę ortografię, bo strasznie rażą takie błędy...
A co do akcji to nie zgadzam się z Tobą, gdyż jest ich dużo i są naprawdę ciekawe...
Ja np. nie twierdzę że jest lepszy od Hulka. Jest mniej więcej równy.
Nie mam najmniejszych wątpliwości, że Iron Man to film przeciętny. Na tle innych komiksowych adaptacji wypada blado.
Rzeczywiście wypada blado, natomiast ciekawi mnie czy połączą końcowy wątek z Hulka z Iron Manem i stworzą coś orginalnego... 2 postacie w jednym filmie?? chetnie bym to zobaczył;)
Iron Man to film bardzo dobry wszystko jest tutaj zrobione idealnie.. nie jest głupkowato, nudno ani dramatycznie.. film świetnie się ogląda, nawet osobom które komiksu nie czytały. Postać którą wykreował Robert Downey Jr. bardzo się spodoba, ponieważ film ten oprócz świetnie wykonanych efektów specjalnych jak i dźwiękowych posiada również rewelacyjny humor głównie za sprawą tego aktora i w niektórych momentach bawi bardziej niż nie jedna komedia :) Film zasługuje na 8/10 ale ja dałem 9/10 ponieważ z początku film skreśliłem, myśląc że będzie to kolejny tandem typu Spider-Man 3 czy Fantastyczna 4 a tutaj baardzo miłe zaskoczenie razem z Dark Knightem filmy tego roku !