Ja w środku tańczę

Inside I'm Dancing
2004
7,8 11 tys. ocen
7,8 10 1 11469
8,0 4 krytyków
Ja w środku tańczę
powrót do forum filmu Ja w środku tańczę

kto pisal ten opis do filmu od kiedy ludzie sparalizowani sa psychicznie chorzy? ten co pisal ten wstep albo nie ogladal filmu albo sam jest chory psychicznie. a tak pozatym naprawde dobry film ktory pokazuje ze osoby niepelnosprawne sa takimi samymi ludzmi a nie "chorymi psychicznie ofiarami losu"

ocenił(a) film na 8
Vicious

Dokladnie! Tez mnie to zbulwersowalo. Ja sie zakochalam w postaci Rory'ego bez pamieci! I dlatego wlasnie ze mial niesamowicie dla mnie seksowny umysł. ;-)
I jeszcze sprawa zwiastunu! Kurcze...dobrze, ze obejrzalam go juz po filmie bo wogole bym nie sciagnela. Czesto zwiastuny sa zupelnie nieadekwatne do klimatu filmu. Ten jest moim zdaniem straszny! Chyba ze tu juz sie zglabiamy w indywidualne postrzeganie i odbieranie treści filmu. Moze ktos tak to widzial...

ocenił(a) film na 10
Vicious

Zgadza się. Główni bohaterowie filmu zmieszaliby autora opisu z błotem, albo czymś jeszcze gorszym. Co do filmu - jest super. Nie spodziewałem się czegoś takiego. Klasyfikacja filmu jako dramat może trochę zwieść. Nie mamy tu smutnej historii o tym jak się ciężko żyje niepełnosprawnym, no moze częściowo. Jednak sporo tu elementów komediowych - takich niewymuszonych, autentycznych. Film ogląda się świetnie. Doskonałe kino!