Jak w niebie

Just Like Heaven
2005
6,9 69 tys. ocen
6,9 10 1 69233
6,0 9 krytyków
Jak w niebie
powrót do forum filmu Jak w niebie

7 czy 8?

ocenił(a) film na 8

Nie wiem czy mam dac 7 czy 8 punktów. Wydaje mi się, że 7 to za mało a 8 za dużo. Jak uważacie? Film ogólnie b.mi się podobał, szczególnie podobała mi się Reese.

ocenił(a) film na 9
CristineHolly

ja dałam 9/10;d
daj 8, ale według uznania.
film baaardzo mi się podobał, plus za rolę Reese. zakończenie przewidywalne jak to w filmach tego typu ale i tak super<3

ocenił(a) film na 8
qdamn

ok, daję 8 ;))

ocenił(a) film na 7
CristineHolly

ja dalam 7

za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 3
CristineHolly

daj 7, trudno, najwyżej później będziesz żałować, na zlocie fanów tego dzieła przywdziejesz kapelusz z dużym rondem tak by zakryć różowy pąs który niechybnie przypudruje Twoje zasromałe lico, bo wszyscy już będą wiedzieć. Wiesz co, daj 10.
;)

ocenił(a) film na 7
CristineHolly

Ja dałem 8.Film bardzo ciepły,przyjemny,momentami zabawny :) Najbardziej w filmie podobała mi się Reese :P Jest przeurocza xD

Baldwin_2

Ja dałam 7, a nawet myślałam, żeby dać 6...

CristineHolly

Ja dałem 9 za to, że ten film mnie zaskoczył jak najbardziej pozytywnie :)

ocenił(a) film na 7
Part_of_me

Ja dałam 7. Pomimo, że film mi się pdobał, uważam, że na 8 to za mało.

CristineHolly

Miałam ten sam dylemat, ale jak dla mnie jednak 7/10, choć film naprawdę jest bardzo przyjemny... :)

użytkownik usunięty
CristineHolly

miałam ten sam problem ale jednak dałam 8/10 ;D

ocenił(a) film na 7

Ja dałam 7, głownie z powodu Reese i tak wspaniałej piosenki jaką jest "Just like Heaven".

ocenił(a) film na 7
CristineHolly

ja miałam ten sam problem;p ale wygrało 7, bo fajny ale jednak troche taka bajeczka

CristineHolly

Zasnęłam. Jak się skończył? Jak typowa komedia romantyczna? (mie chcę zakładać nowego tematu)