Jako w piekle, tak i na Ziemi

As Above, So Below
2014
6,2 44 tys. ocen
6,2 10 1 44207
5,1 12 krytyków
Jako w piekle, tak i na Ziemi
powrót do forum filmu Jako w piekle, tak i na Ziemi

3/10

ocenił(a) film na 3

Zły. Bardzo zly. Zly pomysl, zle wykonanie. Nie powinien powstac ten film. Zaluje pieniedzy
wydanych na bilet.

ocenił(a) film na 1
endriu3

Eeeee. No bez przesady ocena 3, to stanowczo za dużo. Chociaż z drugiej strony widziałem i 8 u kogoś, kto odpisuje sobie na własne posty. Do filmu wracając, to to jest porażka na całej linii. Zero napięcia. Nic, ale to dosłownie nic strasznego. W skrócie można opisać ten film w ten sposób, że ktoś tam łazi gdzieś tam po coś tam. Dodatkowo jeszcze można zwrócić uwagę na super pseudonaukowe bzdety wypowiadane przez główną postać, wymyślane chyba na bieżąco w trakcie kręcenia tego wiekopomnego dzieła. Film nadaje się do tego, aby na nim pospać lub poczytać dobrą książkę. Poziomem przypomina trochę horrory wydawane niegdyś w cyklu „Kino grozy”, czy coś takiego. 17 zł w plecy.

ocenił(a) film na 3
niedenerwujsie

ja na szczescie 13 zl...

ocenił(a) film na 1
endriu3

Łączę się w bulu........bólu? Tak bólu. Bulu mogą pisać prezydenci. He,he,he,he. Pozdrawiam. Prezydenta również.

ocenił(a) film na 3
niedenerwujsie

ahha. dzieki Prezydentowi mamy Final w otwartym Polszatanie ;p

ocenił(a) film na 1
endriu3

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Faktycznie.

ocenił(a) film na 8
endriu3

Ja jestem bardzo zadowolony z filmu 8 jak na moja subiektywna ocene pasuje

ocenił(a) film na 3
endriu3

Też tak myślę. Ta bohaterka to "wariatka". Strasznie przemądrzała. A akcja głupawa. I po co tyle tej farby.

ocenił(a) film na 5
jagoda49

W sumie bardziej wyrazisty jest charakter głównej bohaterki niż całego filmu. Przez 3/4 filmu nic się nie działo a w ciągu kilku chwil zginęły trzy osoby. Nie za bardzo rozumiem ten motyw z obrazem kamery. To wyglądało jak bardzo, bardzo, bardzo, bardzo kiepski reportaż. A no i to przerażenie w oczach jakby ktoś miał właśnie zjeść ostatnią czekoladkę. Pomysł może i fajny ale wykonanie.... W połowie filmu zaczęłam się zastanawiać gdzie samochód mój chłopak zaparkował.

ocenił(a) film na 3
trescannelle

mnie dziwi jedno. oceny sa slabe a srednia nadal 6.0...

ocenił(a) film na 5
endriu3

Bo może niektórzy lubią takie słabe kino?