4,6 17 tys. ocen
4,6 10 1 16692
3,0 5 krytyków
Janosik. Prawdziwa historia
powrót do forum filmu Janosik. Prawdziwa historia

Ścierwo

ocenił(a) film na 2

Żenada
NIE OGLĄDAĆ

ocenił(a) film na 10
huo_sanchez

widocznie nie rozumiesz bardziej delikatych filmów i tematów...

ocenił(a) film na 2
saskialove

Film o zbujach ma być delikatny?? Sory, nie wiedziałem
buahahahahah :DD

ocenił(a) film na 10
huo_sanchez

Może i o zbójach,ale w innym kontekscie,jesteś chłopem,nie zrozumiesz///

ocenił(a) film na 2
saskialove

Ok, tylko w takim razie dlaczego nikt przed filmem nie stwierdził że ma to być opowieść - jak uważasz - dla kobiet w jakimś opisie. Ja zabierając się do tego oczekiwałem fabuły podobnej do tej serialowej o Janosiku a dostałem zupełnie coś innego i potwornie się męczyłem

ocenił(a) film na 3
huo_sanchez

Właśnie obejrzałam ''nowego'' Janosika, zgadzam się z tobą -kiepścizna, ja nie nastawiałam się na żaden ''kontekst'' po prostu ciekawy film chciałam obejrzeć a tu rozczarowanie, nuda i jeszcze raz nuda.

ocenił(a) film na 2
anastazja1984

Po nicku zakładam że jesteś kobietą, więc wytłumacz to samo użytkowniczce saskialove (powyżej)
pozdro

ocenił(a) film na 3
huo_sanchez

Chciałabym to wytłumaczyć, ale nie mam pojęcia jak, film jest kiepski i płeć oglądającego raczej nie ma w tym przypadku znaczenia.

huo_sanchez

''ścierwo"?-co to wogóle jest?wiesz co.....,taka wypowiedz jaki twój poziom,zerowy!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 2
MUSSS

Oh yeahhhh
Ścierwo to ty i twój film tępaku

ocenił(a) film na 2
huo_sanchez

O to mój poziom, ja się nie musze ścigać więc czy jest to zero czy więcej to twój problem, mnie to j...

huo_sanchez

poziom przedszkolaka

ocenił(a) film na 2
MUSSS

Miło mi, przedszkole jest zaje....
Twój poziom natomiast to wysokość pasa, a właściwie wysokość zadania, z tym że nie masz wzrostu... przedszkolaka, musisz więc uklęknąć... taki mały MUSSSik żebyś mógł "stanąć" na wysokości zadania :_)

huo_sanchez

ach,rozumiem już,jak sie ogląda filmy gangsterskie to sie operuje takim słownictwem i wulgaryzmami jak ty,w końcu upodabniamy sie do swoich bohaterów i nie można żądać od wszystkich super intelektu,więc spadaj do swojego przedszkola-filmów gangsterskich,twój móżdżek nie zrozumie głębi i przesłania takich filmów jak ten

ocenił(a) film na 2
MUSSS

buahahaahha
przedszkolo-gangsterka, o których tytułach mówisz co?
Janosik Hollandowej z głębią - buahahahahh
a co do wulgaryzmów to gdzie je widzisz w mojej wcześniej wypowiedzi mr :_) ???
głodnemu chleb na myśli, co?

ocenił(a) film na 10
huo_sanchez

Nie ma się o co kłócić,każdy ma wszak swój gust.Ten film trafił w 100% w mój gust i moją wrażliwość,ale ktoś oczywiście może się z tym nie zgadzać.
Ważne jest też ,iż o filmie się mówi,a nie przepadł gdzieś bez echa...

ocenił(a) film na 3
huo_sanchez

huo_sanchez przestań podrywać chłopaków na filmwebie! idź sobie na gejowskie portale ostatnia paróweczko hrabiego Barry Kenta.

ocenił(a) film na 2
Detoksynator

spadaj pedrylu już stąd, out, nie rób sobie reklamy

BANOWAĆ TEGO GEJA, niech dotoksypedalisko spie**ala stąd!!!!

ocenił(a) film na 3
huo_sanchez

Coś się tak uniósł (bez skojarzeń pedale,bo się zaczniesz ślinić!)??
Czy dlatego jesteś taki wkurzony,bo MUSSS odmówił wykonania twojego zadania?
Widzisz, mówiłem ci gdzie masz szukać...na filmwebie nie znajdziesz,bo większość tutaj,tak jak i ja jest hetero.

ocenił(a) film na 2
Detoksynator

A poza tym to zdejmijcie już to gówno ze sceny