4,6 17 tys. ocen
4,6 10 1 16692
3,0 5 krytyków
Janosik. Prawdziwa historia
powrót do forum filmu Janosik. Prawdziwa historia

nikogo nie chcę obrażać,ale moim skromnym zdaniem ,jest to najgorszy film P.Agnieszki.Pukanka do licha i trochę,ale nie na tym miało to chyba polegać.Pukanko to ja preferuję tylko w filmach klasy XXX,jeśli już musi być ,to w odpowiednim miejscu w filmie(np,Terminator 1),albo film na tym traci(np,Matrix),w tym filmie jest tego za dużo i nie na miejscu,po za tym ,naprawdę ,nie wiadomo o co tu chodzi.Może montaż skopali?

ocenił(a) film na 5
kroni

Pewnie też, a może przede wszystkim montaż. Wątki się "kupy" nie trzymają, a tego "pukanka" rzeczywiście jak na wiosnę :P
Jak się Janosikowi objawiła Matka Boska, to myślałam, że to wyłączę.. tragedia wg mnie :) A przynajmniej dziwnie pokazane..
Ale za to góry ładne :D

ocenił(a) film na 5
liga1988

..i te kobiety nagie w tej wodzie co to je sobie .. wyobrażał(?).. bez większego to sensu chyba było..

film oglądałam niedawno, niestety nie miałam okazji iść do kina na to, choć bardzo chciałam, dobrze, że nie poszłam ;) Pamiętam zwiastun w tv i spodziewałam się czegoś super:(

liga1988

Właśnie ,wydaje mi się,że zwiastun(i muzyka) w tym filmie,to to ,co zostało świetnie zrobione.