7,3 86 tys. ocen
7,3 10 1 86337
7,2 29 krytyków
Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej
powrót do forum filmu Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej

Nie wiem, jak to wyglada u innych, ale mysle, ze to wlasnie muzyka nadaje specyficzny charakter temu filmowi. Wspanialy klimat. Dziekuje i pozdrawiam.

Grinders

100% prawda !!! Podpisuje się pod tym obiema rękami ;)

Grinders

W zupełności zgadzam się z przedmówcami. Gdyby nie ta muzyka byłby to tylko kolejny zwykły film (chociaż nie do końca :)), a tak jest to wg mnie najlepszy film wojenny ostatniej dekady. oczywiście możecie się ze mną nie zgadzać, ale takie jest moje zdanie.

Grinders

zgadzam sie w 100% muzyka rewelacja szczegolnie ten fragment ktory byl wykorzystywany do zapowiedzi fimlu

ocenił(a) film na 9
ZIOMEK_5

dobry jest jeszcze ten kawałek http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/wma-pop-up/-/B000BVRM1S001002/ref=mu_sam_wm a_001_002/102-8100674-4384921 [www.amazon.com/exec/obi ...]
tytuł "raining oil", ma go ktoś może bo na tej stronce jest tylko 30 sekund

ocenił(a) film na 10
strzelba

Wszystkie kawalki sa dobre. Mam soundtrack 24 utwory i jest naprawde kozak. Warto kupic. Lub sciagnac...:)

ocenił(a) film na 10
Grinders

25 utworow.

System pokazuje ze za krotka wiadomosc..................... .

ocenił(a) film na 7
Grinders

ale w sumie ze soundtracków nie ma większości zamieszczonej w filmie... muzyczka fajna ktoś pisał że najlepszy film wojenny jaki ostanio widizał hmm...no coż może i racja ale ja zachecam ogladnać "Dziewiątą kompanie" i nie zrażać sie tym ze to Rosyjski film bo filmki jest świetny bardzo polecam

ocenił(a) film na 10
gazdus_2

ogladalem, tematyka bardzo podobna, jednak obstawiam przy jarheadzie, tylko dlatego, ze mial lepszy klimat. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
ZIOMEK_5

ziomek ---) a który to kawałek ew. który zwiastun?

ocenił(a) film na 9
Grinders

najlepszy moment muzyczny - "Something in the way" i ten sen, zajebisty klimat i wogóle całą scena wjeżdża na psychę!!
a film spieprzyli trochę końcówką, przynajmniej odnisłem takie wrażenie po pierwszym obejrzeniu, ale mam nadzieję, że po kolejnym wszystkie "ale" znikną i wystawie mu spokojnie 10/10. póki co: 9/10;)))
pozdrawiam