6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Nie obrażajcie Magika! Po co wam to? My, fani Go kochamy, dlaczego robicie nam
przykrość? Po co marnować energię na nienawidzenie kogoś, ale tak serio? Co On wam
zrobił do cholery? Szanujmy się nawzajem.

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 10
napruto

Dzięki

ocenił(a) film na 6
eMAGieIKa_2

Ostatni temat założyłem i rzucam nałóg xD

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10

Wow pękam ze śmiechu. trochę szacunku! rozumiem że to nie twoje klimaty ale po co mi dowalasz?

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

wczoraj szedłem ulicą i jakiś gościu który miał napisane na kartonie "jestem 94filoxx - przepraszam". zapytałem czemu płacze - a on na to, że bliska mu osoba popełniła samobójstwo... i wszyscy teraz slę z tej osoby śmieją. Biedny filoxx żył i musiał to słuchać. biedny - pomyślałem i poszedłem dalej

eMAGieIKa_2

Skąd wiesz, że nie mówi na prawdę.

ocenił(a) film na 6
andriej2

To udokumentowane

ocenił(a) film na 10
andriej2

Wiesz co, nie mam siły się denerwować, kurde no bez jaj! jesteśmy dorośli chyba, nie?? strasznie mnie to boli jak ktoś obraża Magika. jestem w stanie wszystko zrozumieć, ale nie brak szacunku. nie powiem że ja lubię wszystkich ale mam szacunek do ludzi i jak mam kogoś dissować to wolę nic nie pisać

eMAGieIKa_2

"jesteśmy dorośli chyba, nie"
nie

ocenił(a) film na 10
andriej2

aha to juz rozumiem twoją wypowiedź! ale zastanów się czasami czy nie ranisz kogoś tym co piszesz!! a zresztą chyba masz to w dupie więc nie będę się produkować!

eMAGieIKa_2

Obraziuasi mniej ;_;

andriej2

I dobrzej ;_;

eMAGieIKa_2

Nie przejmuj się gówniarzami, nie ma sensu. Jest coraz więcej chamskich osób które obrażają film, którego nawet nie zrozumieli nie wspominając już o muzyce.

ocenił(a) film na 10
Izabella225

Dokładnie! nic nie poradzę na niedojrzałość i chamstwo. Takie jest życie niestety. Na szczęście jest tu kilka mądrych osób z którymi się da popisać ;)

ocenił(a) film na 6
eMAGieIKa_2

On mówił prawdę

eMAGieIKa_2

nie ma co nawracać ludzi. póki nie zniknie ograniczenie ludzkiego rozumu nie znikną głupie komentarze. szkoda ze ludzie tak sie ograniczaja do jednego rodzaju muzyki, ona jest taka piekna!

ocenił(a) film na 10
issq

Dzięki, przywracasz mi wiarę w człowieka!! chodzi mi tylko o szacunek dla innych, nie wymagam żeby wszyscy kochali Maga jak ja... ale widocznie to walka z wiatrakami. ludzie po prostu są chamscy i mają ubaw jak kogoś zranią. smutne ale prawdziwe!

issq

Brzydka

ocenił(a) film na 10
andriej2

Bardzo ładna!

ocenił(a) film na 7
eMAGieIKa_2

O nienawiści mowy tutaj nie ma, choć mogę się mylić. Poszłam do kina, żałuję bardzo, że dałam zarobić tym k*rwom. Takie społeczeństwo polskie, ale cieszmy się, gdyż większość zapewne nie zna twórczości Paktofoniki. Znając, nie znając, co za różnica? Myślę o filmie, nie o muzyce.
ps. PJONA za komentarze wyżej, są żałosne.

karciah5

Dz-dzienki

karciah5

Co film sie nie pdobał? xP

ocenił(a) film na 8
eMAGieIKa_2

Nie ma już troli ;p Bany się posypały ,więc mają nauczkę na przyszłość ...

ocenił(a) film na 10
Dymiano

To super bo mam już dość tych gówniarzy, którzy nie mają szacunku dla legendy...

ocenił(a) film na 8
eMAGieIKa_2

Dobrze,że zauważyłem to teraz za 2 ,3 dni nie wiem ,czy by dało się to opanować ;p

ocenił(a) film na 10
Dymiano

To co zrobiłeś że już nie ma troli?

ocenił(a) film na 8
eMAGieIKa_2

Został poinformowany o tym zajściu właściwy admin

ocenił(a) film na 6
eMAGieIKa_2

Ty myślisz, że obrażają? Zwyczajnie robią PROWO. Robili to i 10 lat temu, robią i teraz. A, btw. właśnie to mnie wkurza w gadaniu o muzykach po śmierci: albo dobrze, albo wcale. Świetnie... Praktycznie nie można złego słowa powiedzieć, bo od razu jest się "hejterem", lolz...

ocenił(a) film na 10
RazorBMW

Nie, to nie tak, że nie można złego słowa powiedzieć bo rozumiem że film mógł się komuś nie podobać, to normalne. Chodzi mi tylko o to żeby nie wyśmiewać się z Maga i o te chamskie żarty które powstają. Szacun!

ocenił(a) film na 6
eMAGieIKa_2

To nie są żarty, tylko prowokacje. A że fani łykają je jak pelikany...

eMAGieIKa_2

Nabierz dystansu. Jeżeli będziesz bykiem, to zawsze ktoś będzie machał czerwoną płachtą ;)

ocenił(a) film na 10
karnovskov

Piękne słowa ;) i jakie prawdziwe! Masz rację postaram się nie podchodzić tak emocjonalnie, chociaż zawsze walczę w obronie tych, których kocham :))

ocenił(a) film na 10
eMAGieIKa_2

Pisanie do nich nie ma sensu, nic nie dociera. Szkoda, że nie rozumieją, jak nas bolą takie słowa...

eMAGieIKa_2

te wsyztskie gnoje rzucają błotem ze zwykłej polskiej zazdrości że są szarymi nic nie znaczącymi poloczkami, a Magika wszyscy kochają i to ich tak boli, ech co za barany....

ocenił(a) film na 10
Mothyff

Dokładnie ziomuś! Zauważyłam że zawiść stała się ostatnio naszą niechlubną narodową cechą... cóż poradzic...

eMAGieIKa_2

może nie naszą tylko tych ubogich umysłowo dzieci które są wykorzystywane seksualnie przez ksiądza ...