Nie obrażajcie Magika! Po co wam to? My, fani Go kochamy, dlaczego robicie nam
przykrość? Po co marnować energię na nienawidzenie kogoś, ale tak serio? Co On wam
zrobił do cholery? Szanujmy się nawzajem.
Wow pękam ze śmiechu. trochę szacunku! rozumiem że to nie twoje klimaty ale po co mi dowalasz?
wczoraj szedłem ulicą i jakiś gościu który miał napisane na kartonie "jestem 94filoxx - przepraszam". zapytałem czemu płacze - a on na to, że bliska mu osoba popełniła samobójstwo... i wszyscy teraz slę z tej osoby śmieją. Biedny filoxx żył i musiał to słuchać. biedny - pomyślałem i poszedłem dalej
Wiesz co, nie mam siły się denerwować, kurde no bez jaj! jesteśmy dorośli chyba, nie?? strasznie mnie to boli jak ktoś obraża Magika. jestem w stanie wszystko zrozumieć, ale nie brak szacunku. nie powiem że ja lubię wszystkich ale mam szacunek do ludzi i jak mam kogoś dissować to wolę nic nie pisać
aha to juz rozumiem twoją wypowiedź! ale zastanów się czasami czy nie ranisz kogoś tym co piszesz!! a zresztą chyba masz to w dupie więc nie będę się produkować!
Nie przejmuj się gówniarzami, nie ma sensu. Jest coraz więcej chamskich osób które obrażają film, którego nawet nie zrozumieli nie wspominając już o muzyce.
Dokładnie! nic nie poradzę na niedojrzałość i chamstwo. Takie jest życie niestety. Na szczęście jest tu kilka mądrych osób z którymi się da popisać ;)
nie ma co nawracać ludzi. póki nie zniknie ograniczenie ludzkiego rozumu nie znikną głupie komentarze. szkoda ze ludzie tak sie ograniczaja do jednego rodzaju muzyki, ona jest taka piekna!
Dzięki, przywracasz mi wiarę w człowieka!! chodzi mi tylko o szacunek dla innych, nie wymagam żeby wszyscy kochali Maga jak ja... ale widocznie to walka z wiatrakami. ludzie po prostu są chamscy i mają ubaw jak kogoś zranią. smutne ale prawdziwe!
O nienawiści mowy tutaj nie ma, choć mogę się mylić. Poszłam do kina, żałuję bardzo, że dałam zarobić tym k*rwom. Takie społeczeństwo polskie, ale cieszmy się, gdyż większość zapewne nie zna twórczości Paktofoniki. Znając, nie znając, co za różnica? Myślę o filmie, nie o muzyce.
ps. PJONA za komentarze wyżej, są żałosne.
To super bo mam już dość tych gówniarzy, którzy nie mają szacunku dla legendy...
Dobrze,że zauważyłem to teraz za 2 ,3 dni nie wiem ,czy by dało się to opanować ;p
Ty myślisz, że obrażają? Zwyczajnie robią PROWO. Robili to i 10 lat temu, robią i teraz. A, btw. właśnie to mnie wkurza w gadaniu o muzykach po śmierci: albo dobrze, albo wcale. Świetnie... Praktycznie nie można złego słowa powiedzieć, bo od razu jest się "hejterem", lolz...
Nie, to nie tak, że nie można złego słowa powiedzieć bo rozumiem że film mógł się komuś nie podobać, to normalne. Chodzi mi tylko o to żeby nie wyśmiewać się z Maga i o te chamskie żarty które powstają. Szacun!
Piękne słowa ;) i jakie prawdziwe! Masz rację postaram się nie podchodzić tak emocjonalnie, chociaż zawsze walczę w obronie tych, których kocham :))
Pisanie do nich nie ma sensu, nic nie dociera. Szkoda, że nie rozumieją, jak nas bolą takie słowa...
te wsyztskie gnoje rzucają błotem ze zwykłej polskiej zazdrości że są szarymi nic nie znaczącymi poloczkami, a Magika wszyscy kochają i to ich tak boli, ech co za barany....
Dokładnie ziomuś! Zauważyłam że zawiść stała się ostatnio naszą niechlubną narodową cechą... cóż poradzic...