Widzę dużo negatywnych, lub pseudofanowskich komentarzy co bardzo mnie boli.
Nigdy chyba czas tak szybko mi nie minął jak podczas spektaklu. Dla aktorów ogromne brawa, którzy zrobili kawał dobrej roboty i widać, że się przyłożyli.
Dla tych, którzy negatywnie oceniają film, pragnę dodać tylko, że najlepszym dowodem jak wspaniały jest ten film to reakcja ludzi w kinie zaraz po zakończeniu. Kilkusekundowa absolutna cisza i brak ruchu z miejsca. Do tej pory przechodzą mnie ciarki. Po wielu filmach ludzie są obojętni - skończyło się i już - w tym przypadku było inaczej.
Dokładnie też mnie to boli . Nie jestem ich fanką ani , kilka razy w ucho wpadła mi ich muzyka , a na końcu filmu po prostu płakałam . Najlepszy film jak dla mnie polskiej produkcji . Wstrząsnął mną strasznie .
Najlepszy Polski film od kilku lat, i to nie są przelewki. Na film szedłem z różnymi pytaniami i dzisiaj na ekranie dostałem na nie odpowiedź :). U mnie w kinie po chwili ciszy były brawa. Zgadzam się absolutnie co do aktorów - odegrali na prawde super role i teraz wiem, że kiedy Rahim mówił o tym że się na prawde wczuli i ćwiczyli gestykulacje, modulacje głosu itp to mówił prawdę. Historia niebanalna i polecam go każdemu, nawet jak ktoś nie słucha nacodzień rapu.
Zgadzam się z wami, to jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat, festiwal w Gdyni to potwierdził. U mnie też była chwila ciszy, co bardzo rzadko się w kinach zdarza ;)
"Dla tych, którzy negatywnie oceniają film, pragnę dodać tylko, że najlepszym dowodem jak wspaniały jest ten film to reakcja ludzi w kinie zaraz po zakończeniu. Kilkusekundowa absolutna cisza i brak ruchu z miejsca. Do tej pory przechodzą mnie ciarki. Po wielu filmach ludzie są obojętni - skończyło się i już - w tym przypadku było inaczej."