6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Widzę dużo negatywnych, lub pseudofanowskich komentarzy co bardzo mnie boli.
Nigdy chyba czas tak szybko mi nie minął jak podczas spektaklu. Dla aktorów ogromne brawa, którzy zrobili kawał dobrej roboty i widać, że się przyłożyli.
Dla tych, którzy negatywnie oceniają film, pragnę dodać tylko, że najlepszym dowodem jak wspaniały jest ten film to reakcja ludzi w kinie zaraz po zakończeniu. Kilkusekundowa absolutna cisza i brak ruchu z miejsca. Do tej pory przechodzą mnie ciarki. Po wielu filmach ludzie są obojętni - skończyło się i już - w tym przypadku było inaczej.

ocenił(a) film na 8
Daisetsus

Dokładnie też mnie to boli . Nie jestem ich fanką ani , kilka razy w ucho wpadła mi ich muzyka , a na końcu filmu po prostu płakałam . Najlepszy film jak dla mnie polskiej produkcji . Wstrząsnął mną strasznie .

Daisetsus

Najlepszy Polski film od kilku lat, i to nie są przelewki. Na film szedłem z różnymi pytaniami i dzisiaj na ekranie dostałem na nie odpowiedź :). U mnie w kinie po chwili ciszy były brawa. Zgadzam się absolutnie co do aktorów - odegrali na prawde super role i teraz wiem, że kiedy Rahim mówił o tym że się na prawde wczuli i ćwiczyli gestykulacje, modulacje głosu itp to mówił prawdę. Historia niebanalna i polecam go każdemu, nawet jak ktoś nie słucha nacodzień rapu.

ocenił(a) film na 7
karollo_92

Wątpię czy jest lepszy od "Róży"...

SilverX

Oglądałem "Róże' i dla mnie jest lepszy, no ale gusta gustami :)

ocenił(a) film na 10
Daisetsus

Zgadzam się z wami, to jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat, festiwal w Gdyni to potwierdził. U mnie też była chwila ciszy, co bardzo rzadko się w kinach zdarza ;)

ocenił(a) film na 10
Daisetsus

"Dla tych, którzy negatywnie oceniają film, pragnę dodać tylko, że najlepszym dowodem jak wspaniały jest ten film to reakcja ludzi w kinie zaraz po zakończeniu. Kilkusekundowa absolutna cisza i brak ruchu z miejsca. Do tej pory przechodzą mnie ciarki. Po wielu filmach ludzie są obojętni - skończyło się i już - w tym przypadku było inaczej."