6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205961
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Krótko mówiąc film był do bani ! Idiotyczne sceny , debilna fabuła , i "mAGIK" . Co to w ogóle ma być ? Po co robić film o ćpunie któremu w pewien sobotni wieczór się nudziło i poszedł se skoczyć przez okno .Rzeczywiście mAGIK to wzór do naśladowania ćpun , Człowiek chory psychiczne . Morze to dziwnie zabrzmi ale trzeba być chorym psychicznie żeby udawać że się jest chorym psychicznie żeby nie iść do wojska ... a ogólnie film to porażka . Już żałuje tych 20 zł na bilet ! Wiem że zaraz zleci sie tu pełno Haterów i Fanów mAGIKA żeby mnie troche potrollować więc lepiej Haterzy dajcie se spokój ok ? czekam na jakieśdorosły odpowiedzi a nie coś w stylu " Zaje**ć ci ?" . Dziękuje za wysłuchanie mojej opinii .

SlasherManiak

Ogarnij ortografię, zdanie możesz mieć własne.

ocenił(a) film na 8
SlasherManiak

na początek "morze" idź na korki z ortografii ;) na film ide jutro wiec nie będę się wypowiadał :)

SlasherManiak

hehe z jakiej wsi jestes ?

ocenił(a) film na 1
koszanka

sosnowiec XD

użytkownik usunięty
SlasherManiak

Ehh, ludzie jak nie dostrzegacie różnicy między "WTF", a "FTW" to nie używajcie tych skrótów. Reszty nawet nie czytam :)

ocenił(a) film na 1

ej . spokojnie FTW to moje wymyślone sformułowanie . a tak poza tym to pisze wszystko na szybko więc nie zwracam uwagi zbytnio na ortografie .

użytkownik usunięty
SlasherManiak

a co niby oznacza? :D
FTW- fu ck the world,

ocenił(a) film na 6

"For The Win"
Więc nie za bardzo pasuje do wypowiedzi

SlasherManiak

W sumie to jakby tak na to spojrzeć, ja się umiem nawet zgodzić z taką opinią. Bo jak ktoś nie dostrzega tego wszystkiego dookoła, nie widzi, że ten film opowiada też inną historię, to w sumie tak to może wyglądać.
Kwestia wrażliwości.

ocenił(a) film na 1
zniewolona_wolna

yyyyyyy ?

SlasherManiak

czytaj, czytaj, aż zrozumiesz :)

ocenił(a) film na 7
SlasherManiak

Po pierwsze film nie jest o magiku drogi kolego tylko o Paktofonice, i kto Ci wmówił że masz go naśladować?Może chodzi o to by niektórych akcji unikać? zastanawiałeś się nad tym? Oglądałeś w ogóle?