Krótko mówiąc film był do bani ! Idiotyczne sceny , debilna fabuła , i "mAGIK" . Co to w ogóle ma być ? Po co robić film o ćpunie któremu w pewien sobotni wieczór się nudziło i poszedł se skoczyć przez okno .Rzeczywiście mAGIK to wzór do naśladowania ćpun , Człowiek chory psychiczne . Morze to dziwnie zabrzmi ale trzeba być chorym psychicznie żeby udawać że się jest chorym psychicznie żeby nie iść do wojska ... a ogólnie film to porażka . Już żałuje tych 20 zł na bilet ! Wiem że zaraz zleci sie tu pełno Haterów i Fanów mAGIKA żeby mnie troche potrollować więc lepiej Haterzy dajcie se spokój ok ? czekam na jakieśdorosły odpowiedzi a nie coś w stylu " Zaje**ć ci ?" . Dziękuje za wysłuchanie mojej opinii .
na początek "morze" idź na korki z ortografii ;) na film ide jutro wiec nie będę się wypowiadał :)
Ehh, ludzie jak nie dostrzegacie różnicy między "WTF", a "FTW" to nie używajcie tych skrótów. Reszty nawet nie czytam :)
ej . spokojnie FTW to moje wymyślone sformułowanie . a tak poza tym to pisze wszystko na szybko więc nie zwracam uwagi zbytnio na ortografie .
W sumie to jakby tak na to spojrzeć, ja się umiem nawet zgodzić z taką opinią. Bo jak ktoś nie dostrzega tego wszystkiego dookoła, nie widzi, że ten film opowiada też inną historię, to w sumie tak to może wyglądać.
Kwestia wrażliwości.