PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544545}
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 205044
6,7 59 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Niech się coś zmieni, wychowałem się na nucie PFK, to był najlepszy HH zespół w Polsce,
nie to co teraz szit, jedynie OSTR, HG klimat! Wkurza mnie to wszystko, jedziemy jako
poplecznicy za granicę i służymy bogatym. Tu nie ma pracy, wszystko drożyzna, oszustwa,
ściema w mediach i prasie. Ale co zrobić jak te dziady z PO rządzą i jest jak jest, do tego RP
- chcą zniszczyć Polskę! Oby było lepiej... pozdro ludzie!

ocenił(a) film na 3
2008einstein2009

Szit, bo Ci się nie podoba? Ja za to dzięki temu filmowi znienawidziłem całe śmieszne PFK, w tym Rahima i Fokusa. Zgodzili się na zniesławienie ekipy, w której magik tworzył od samego początku, w której rozwoju sami brali udział? Brak szacunku z mojej strony. Boli mnie, że wszyscy biorą ten film jako zbiór faktów, kiedy film jest stosem bzdur i nie mówi prawdy na rzeczony temat.

ocenił(a) film na 10
zasada22

Mów co chcesz ale obecnie PL HH to komercha, każdy się pcha "na rapera" aby kaskę zbijać, zero talentu! ale cóż. Pozdro

ocenił(a) film na 3
2008einstein2009

Przez takich osłów jak Ty nasz rap ginie.

ocenił(a) film na 10
Witeczek

A co ja mu robię??? to widać nowe płyty na szmalec...

ocenił(a) film na 5
zasada22

Nie chce nic mówić, ale wielu wywiadach producenci czy kto tam mówił, Ten film nie miał być dokumentem tylko fabluarnym czyli troche bzdur musiało być

2008einstein2009

a Małpa, HuczuHucz i cała reszta? bez przekazu i talentu? czy moze juz słuchać nie potrafisz

ocenił(a) film na 10
rabbit2610

Od kilku lat już nie słucham, to nie jestem na bieżąco! wkurzało mnie gdy nawoływano do nienawiści i narkotyków FIRMA w tym przodowała, kto tego słuchał to kozak, akurat! A właśnie OSTR 2CD Zlodzieje zapalniczek czy Abradab Abradabing to jest to!

ocenił(a) film na 3
rabbit2610

Małpa, HuczuHucz, Pihy, VNM i ta cała reszta - pieniądz, pieniądz, pieniądz. Prawdziwi raperzy to ludzie z powołania, tacy jak np. L.U.C czy Fisz. Oni nie rapują na siłę, nie pierdzielą o tym jak to ich rzuciła dziewczyna, jak to źle że muszą płacić podatki albo że maryhuanina jest nielegalna. Nie bity, a tekst.