6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205957
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem
Dominator_MP

Chyba dla blokersowych zlodziejaszkow cpunow i bandziorkow.
Odpadki wyly (bo spiewem tego nazwac sie nie da) dla innych odpadkow.

ocenił(a) film na 1
Phantom_5

i dla osób z pudzianem z awatarze hahahahaha

mrmix123

ty zjebie nawet nie potrafisz sobie wgrać awatara, poproś mamusie to ci może pomoże

mrmix123

hahaah raz ze robisz bledy,dwa ze faktycznie nawet nie masz ava pajacu:D

mrmix123

Zmiażdżyłeś mnie totalnie.

Phantom_5

faktycznie oni nie spiewaja tylko rapuja a wyja to metalowcy(bez urazy dla fanow)
a odpadkiem to ty jestes piczonie.

aew4334555

Co za ignoranckie podejście do Metalu, ale czegoś innego bym się po tobie nie spodziewał.

neo_angin

nie lotej synek.napisalem ze bez urazy bo sam slucham tego gatunku.

ocenił(a) film na 7
Dominator_MP

za równo bys słownik wzial do reki dysmózgu

maniekboy

wyglądasz jak ciota na tym zdjęciu

ocenił(a) film na 7
Dominator_MP

pokaz swoja morde, to tez sie posmiejemy :D

maniekboy

masz mordę jak Tatar dupę

ocenił(a) film na 7
Dominator_MP

po tekstach mozna stwierdzic, ze jestes jednostrzlowym lamusem, co cale zycie spedzil przed kompem i ustawil sobie pudzina, by budzic strach na forum. teksty z kwejka i ortografia tez jasno przemawia, ze inteligencja nie wyprzedzasz szympansa, takie dalsza dyskusja z kims takim jak ty, jest nie na miejscu

maniekboy

może jakaś, mała ustawka?

ocenił(a) film na 7
Dominator_MP

i co, zaraz mi serwer tibii podasz?

ocenił(a) film na 7
maniekboy

Jakiś Ty cwaniak przed komputerkiem.... no no no :| Jesli to ty na tym zdjeciu to współczuje ryja...

xaphon

hahah +1

użytkownik usunięty
aew4334555

chyba -1, to co napisał jest żałosne

ocenił(a) film na 7

a co w ty żałosnego? Kolega cwaniakuje i obraza innych to i jego można co nie. Co on jakis lepszy?

mialem na mysli druga cze wypowiedzi,bez urazy dla maniekboja ale to bylo wg mnie calkiem zabwne,a moze jestem juz zmeczony...

użytkownik usunięty
aew4334555

jakiego maniekboja? chyba magikboja, wy jesteście tacy wrażliwi.

sory ale nie mam czasu na taki piczki jak ty,takze mozesz juz spieprzac:)
pozdrawiam

użytkownik usunięty
aew4334555

poluzuj majty, jedynie ty tu obrażasz normalnych userów, dziwne bo o leo całkiem mądrze pisałeś.
pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 7
xaphon

jakbym sie ryja wstydzil, to bym sobie jakiegos pajaca z neta na avatar ustawil
pokaz swoja morde cwaniaku... kazdy mocny w gebie, a pryszczami to wstydza sie zaswiecic gimbusy

ocenił(a) film na 7
maniekboy

ty jestes pajacem z neta, wiec wstawiłes swoje zdjecie :]

maniekboy

racja ferdek!!!

maniekboy

ogolnie to widze ze jestes spoko bo dales przetrwac w nj 10/10 (a to film ktory niestety nie cieszy sie duza popularnoscia) osobiscie uwazam ze to jedna z co najmniej 3 kreacji na miare oskara dla leo.

ocenił(a) film na 7
aew4334555

To jest jeden z jego lepszych filmow...

maniekboy

sa takie asy co uwazaja ten film za ckliwa histoyjke o cpunie ktoremu sie w zyciu powiodlo.
ogolnie leo to obecnie jeden z top aktorow.czekam na django

ocenił(a) film na 6
użytkownik usunięty
maniekboy

100% racji, widać po ich wpisach, kto słucha paktofoniki.

ocenił(a) film na 7

Kolejny goś co ma dużo do powiedzenia nie na temat :|

użytkownik usunięty
xaphon

no co, widać po wypowiedziach pudziana, jaki ma poziom, wniosek jest jednoznaczny

Przecież to prowokator, ale jest trochę w tym racji. Np. taki aew4334555.

użytkownik usunięty
neo_angin

Pewnie prowokator, ale dzisiaj w kinie większość to były dresy :) Ale film dobry.

Raczej się nie wybieram na to. Jakbym miał iść na coś w ten weekend to na "ParaNorman"

użytkownik usunięty
neo_angin

Też może być ciekawe. Ale ten film polecam, nawet tym, co nie przepadają za PFK, jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat.

Na "ParaNorman" chyba nawet pójdę bo lubię animację poklatkową.

użytkownik usunięty
neo_angin

Ja na razie mam dość animacji. Idę za tydzień na Savages: ponad bezprawiem, choć podobno kiepskie.

Nie lubię Stone'a zbytnio więc sobie odpuszczę.

użytkownik usunięty
neo_angin

Ja w sumie go nie znam, idę w ciemno :) Jeszcze mam w planach "Cloud Atlas", który będzie moim zdaniem prawdopodobnie najlepszym filmem tego roku.

Na "Cloud Atlas" idę bo jestem ciekaw czy Wachowscy są w stanie coś dobrego jeszcze wymyślić, a i Tykwer to ciekawy reżyser. Jak dla mnie z tych co wychodzą w tym roku jeszcze to szanse na wysokie oceny (czyli wyższe niż 7) mają u mnie "The Master", "Looper" i "Django". No ewentualnie "Frankenweenie" jak Burton nie da doopy.

użytkownik usunięty
neo_angin

Też na nie czekam, szczególnie na ten od Andersona, bo stworzył genialne "Aż poleje się krew". Za filmami Burtona nie przepadam.

Zapomniałem jeszcze o "Moonrise Kingdom". Burton to mój ulubiony reżyser :)

użytkownik usunięty
neo_angin

Serio? Możesz mi polecić jakiś jego najlepszy wg Ciebie film? Tylko bez Deppa, bo za nim też specjalnie nie przepadam :) Ja w sumie nie mam ulubionego reżysera, lubię Scorsese, Camerona, Bertolucciego, Coenów i wielu innych.

Coenów też lubię, Camerona nawet lubię, a Bertolluciego widziałem tylko "Marzycieli" i takie sobie jak dla mnie (Ostatniego Tanga nie zmogłem po prostu). No bez Deppa to będzie problem bo moim zdaniem Nożycoręki to jego najlepszy film. A bez Deppa to pewnie "Duża Ryba" będzie i w sumie film do którego fanem Burtona nie trzeba być bo nie jest tak schizowy jak większość, a raczej normalne fantasy o życiu. "Ed Wood" też niestety z Deppem, a to moim zdaniem jeden z najlepszych biograficznych. "Gnijąca Panna" młoda to animacja i też polecam (przepiękne animowane poklatkowo postaci).

użytkownik usunięty
neo_angin

No, "Marzyciele" takie sobie, jego najlepsze to "Ostatni Cesarz" i "Wiek XX". "Ostatnie Tango" w sumie też mi się podobało. A co do Burtona to wiem, że bez Deppa ciężko znaleźć, dlatego że on ciągle jego i Helenę bierze do filmów, co trochę irytuje. To samo w przypadku Scorsese i Leo, choć filmy są bardzo dobre. Zobaczę te co podałeś, bo ich nie znam.

Scorsese był lepszy z De Niro. Chociaż "Infiltracja" to mój jego ulubiony film.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

A muj tagsufkasz

napruto

Na 2 miejscu.